Sophie Elise Isachsen:

- Jeg er inne i et nytt skifte

Influenseren åpner seg om tiden etter samlivsbruddet.

BLOGGERNE: Sophie Elise Isachsen er aktuell med ny sesong av Bloggerne. Under innspillingen var hun fortsatt sammen med ekskjæresten Kasper Kristoffersen. Siden den gang har livet hennes endret seg drastisk. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag var det lansering for den nye sesongen av realityserien «Bloggerne» på TV 2, og Sophie Elise Isachsen (26) er blant dem som seerne skal få følge med på i serien.

Influenseren har bemerket seg godt i den norske kjendisverden, og tidligere i år ble det kjent at 26-åringen også er blant deltakerne i neste års «Farmen kjendis».

Det er liten tvil om at Isachsen har hatt nok å håndtere den siste tida. Hun har gjennomgått et brudd etter fem år med ekskjæresten Kasper, samt at hun snart legger ut rekkehuset de har bodd i sammen for salg.

- Har lukket det kapittelet

Nå er hun også aktuell i ny sesong av «Bloggerne», selv om hun kan røpe overfor Se og Hør at hun ikke kommer til å være klistret foran skjermen ved sesongstart.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Man har gått videre og lukket det kapittelet, så jeg er ikke så interessert i å sitte klistret til skjermen. På et eller annet punkt kommer jeg til å gjøre det, men ikke nå, forteller 26-åringen om sesongstart - som ble spilt inn før bruddet, og fortsetter:

- Jeg er inne i et nytt skifte nå og jeg skal flytte, og jeg vil fokusere på det jeg gjør, så kan jeg heller se de episodene om en stund.

DROPPER EGEN SERIE: Sophie Elise Isachsen er tilbake i «Bloggerne» etter noen år borte fra skjermen. Nå forteller hun hvorfor det ikke kommer flere sesonger av hennes egen serie, ‹Sophie Elises verden». Video: Rød Løper Vis mer

- Vi er fortsatt venner

Det var i forrige måned som bruddnyheten mellom 26-åringen og Kasper kom, der Isachsen bekreftet nyheten på Instagram.

«Jeg og Kasper er ikke lengre kjærester eller samboere. Dette er veldig privat, men for å slippe flere spekulasjoner velger jeg å fortelle det som det er. Vi har hatt fem fine år sammen som jeg aldri ville ha vært foruten», skrev hun på Instagram-profilen sin den gang.

Overfor Se og Hør kan Isachsen fortelle hvordan relasjonen med eksen er i etterkant av bruddnyheten.

VENTER: Influenseren velger å vente med å se episodene av den nye sesongen. Foto: TV2
VENTER: Influenseren velger å vente med å se episodene av den nye sesongen. Foto: TV2 Vis mer

- Verken han eller jeg er sånn at når man har vært en så stor del av hverandres liv og man har mye kjærlighet for hverandre, så er det ikke sånn at vi bare kutter hverandre ut, vi er fortsatt venner, forteller hun.

Hun kan også røpe at de to i ettertid har vært åpne med hverandre, noe som har vært fint for Isachsen.

SINT OG FRUSTRERT: Iselin Guttormsen tar til tårene i «Bloggerne» etter å ha fått kritikk. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

- Det har egentlig gått fint. Vi har alle kortene på bordet mellom oss og vi har en fin relasjon. Det er ikke noe mer man kan ønske seg i et brudd, mener hun.

Det var i september 2017 det ble kjent at Isachsen hadde funnet lykken med barndomskompisen, og at det var i hjembyen Harstad, der begge vokste opp, som paret møttes for første gang.

Ny leilighet

I forkant av bruddnyheten tidligere i sommer ble det også kjent at influenseren hadde vært på leilighetsjakt, og at hun i den anledning altså skulle selge rekkehuset som eksparet bodde i sammen.

Dette røpet hun ved å publisere et innlegg på Instagrams historiefunksjon, der det kom fram at hun var på jakt etter ny leilighet. Ikke så lenge etterpå Isachsen at hun hadde kapret en ny leilighet på Oslos vestkant - som hun skal flytte inn i allerede i september.

UGJENKJENNELIG: «Bloggerne»-profil Joakim Kleven har ventet i 27 år på å få oppfylt en drøm, nemlig å bli kledd opp i drag. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Det er drømmeleiligheten min, og jeg kjente med én gang jeg gikk inn der at jeg ville ha den, men den var egentlig litt på grensen i hva jeg kunne gjøre i budsjett. Sånt føles alltid litt skummelt, men jeg har valgt å gå for den likevel. Det er så klart litt vondt i magen, men det føles så riktig og jeg er spent på hvordan livet mitt kommer til å være der, fortalte Isachsen til Se og Hør etter leilighetskjøpet, og la til:

- Jeg kan ikke se for meg en bedre plass å ha et nytt kapittel på.

LES OGSÅ: Derfor slutter han i «Bloggerne»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer