- Jeg er ingen tynn dame

Salma Hayek er så glad i å spise at hun må kontrollere vekten hver eneste dag.

FLOTT DAME: Skuespiller Salma Hayek påstår selv at hun må veie seg hver eneste dag for å holde vekten i sjakk - hun elsker nemlig å spise og hater å trene. Da hun var til stede under Paris Fashion Week i mars så hun uansett feiende flott ut. Foto: All Over Press
FLOTT DAME: Skuespiller Salma Hayek påstår selv at hun må veie seg hver eneste dag for å holde vekten i sjakk - hun elsker nemlig å spise og hater å trene. Da hun var til stede under Paris Fashion Week i mars så hun uansett feiende flott ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Salma Hayek (46) er, i likhet med Sofia Vergara (40), blant Hollywoods flotteste kvinner.  

Men «Savages»-stjernen ønsker ikke at de fine formene hennes skal bli for fremtredende, noe som kan være en utfordring:

- Jeg er ingen tynn dame. Alle har en svakhet - min er mat. Hvis du elsker mat og rødvin og havner i Frankrike, er du på et godt sted og et dårlig sted på samme tid, sier hun til More magazine ifølge UsWeekly.

46-åringen, som er mor til lille Valentina (4) og gift med franskmannen Francois-Henri Pinault (50), er så glad i å spise at hun tydeligvis frykter at vekten skal løpe helt løpsk.

- Man må veie seg hver dag, og man må ha et tall som får alarmen til å gå. Når man kommer til dét tallet, må man sette giret i revers, forteller hun om sine daglige vektkontroller.

Selv om hun «flytter grensen for lubbenhet hele tiden», velger hun å gå på diett fremfor å trene når vekten først har bikket en slik grense.

- Jeg har ikke utholdenhet når det gjelder trening... men jeg har utholdenhet i livet, påpeker hun.

Oliver Stone-thrilleren «Savages» har norsk kinopremiere 12. oktober.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg påførte Maria enormt mye smerte  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer