FLOTT DAME: Skuespiller Salma Hayek påstår selv at hun må veie seg hver eneste dag for å holde vekten i sjakk - hun elsker nemlig å spise og hater å trene. Da hun var til stede under Paris Fashion Week i mars så hun uansett feiende flott ut. Foto: All Over Press
FLOTT DAME: Skuespiller Salma Hayek påstår selv at hun må veie seg hver eneste dag for å holde vekten i sjakk - hun elsker nemlig å spise og hater å trene. Da hun var til stede under Paris Fashion Week i mars så hun uansett feiende flott ut. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er ingen tynn dame

Salma Hayek er så glad i å spise at hun må kontrollere vekten hver eneste dag.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Salma Hayek (46) er, i likhet med Sofia Vergara (40), blant Hollywoods flotteste kvinner.  

Men «Savages»-stjernen ønsker ikke at de fine formene hennes skal bli for fremtredende, noe som kan være en utfordring:

- Jeg er ingen tynn dame. Alle har en svakhet - min er mat. Hvis du elsker mat og rødvin og havner i Frankrike, er du på et godt sted og et dårlig sted på samme tid, sier hun til More magazine ifølge UsWeekly.

46-åringen, som er mor til lille Valentina (4) og gift med franskmannen Francois-Henri Pinault (50), er så glad i å spise at hun tydeligvis frykter at vekten skal løpe helt løpsk.

- Man må veie seg hver dag, og man må ha et tall som får alarmen til å gå. Når man kommer til dét tallet, må man sette giret i revers, forteller hun om sine daglige vektkontroller.

Selv om hun «flytter grensen for lubbenhet hele tiden», velger hun å gå på diett fremfor å trene når vekten først har bikket en slik grense.

- Jeg har ikke utholdenhet når det gjelder trening... men jeg har utholdenhet i livet, påpeker hun.

Oliver Stone-thrilleren «Savages» har norsk kinopremiere 12. oktober.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg påførte Maria enormt mye smerte