DOKUMENTAR: Paris lanserte onsdag dokumentaren "Paris, Not France", som da er en film om hennes liv så langt.  Foto: All Over Press
DOKUMENTAR: Paris lanserte onsdag dokumentaren "Paris, Not France", som da er en film om hennes liv så langt. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er ingen tøs

Paris prøver nemlig bare å lure deg...

SEHER.NO: Paris Hilton (28) insisterer på at hun er verken dum eller tøsete, som mange kanskje mener.

Tvert imot - den "Paris Hilton" vi ser foran kameraet hver dag, er ifølge hun selv kun en rolle hun har funnet på.

- På en måte er det bra, men jeg vil heller ikke at folk skal se på meg som en dum blondine. Men det er på en måte min merkevare. Jeg tjener mye penger på å være sånn, sier hun i dokumentarfilmen "Paris, Not France", som skal vises på MTV førstkommende tirsdag.

Hun innrømmer riktignok at omdømmet hennes ikke helt er som det skal. Det takket være den beryktede sex-videoen filmet med ekskjæresten Rick Salomon.

- Jeg ønsker meg en familie. Jeg vil være normal og glad. Men nå må jeg alltid bekymre meg for at folk skal tro jeg er en tøs og tro jeg er noe som jeg ikke er.

Ifølge nettstedet Eonline.com, gruer Paris' mor Kathy seg veldig til dokumentarfilmvisningen, vel vitende om at deler av sex-videoen blir vist.

- Dette blir veldig tøft. Jeg kan ikke tro at de bruker den delen i dokumentaren. Det kommer til å bli kjempevanskelig for oss å se på, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Paris' venn funnet død