Victoria Beckham:

- Jeg er ingen supermodell

Firebarnsmoren innrømmer at hun er en sminke-junkie.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mange kvinner beundrer og misunner Victoria Beckham (42).

PERFEKT SAMARBEID: Victoria Beckham er ansiktet utad for sminkemerket Estee Lauders nye vår 2017 kolleksjon. Foto: NTB Scanpix
PERFEKT SAMARBEID: Victoria Beckham er ansiktet utad for sminkemerket Estee Lauders nye vår 2017 kolleksjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter først å ha tatt verden med storm gjennom «Spice Girls», kapret hun hjertet til fotballproffen David Beckham (41), bygde opp en ny imponerende karriere som klesdesigner, samtidig som hun er mor til Brooklyn (17), Romeo (14), Cruz (11) og Harper (5).

Nå innrømmer moteikonet at den hektiske hverdagen ofte gjør henne sliten, og at hun ikke føler seg komfortabel til å møte folk før hun har fått sminket seg.

- Jeg er ikke flau over å innrømme at jeg elsker sminke. Jeg er og har alltid vært en skikkelig skjønnhets-junkie, avslører hun til Vogue, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg liker å feire det å være kvinne, og for meg er sminke en del av det. Jeg er ingen supermodell. Jeg er en karrierekvinne og firebarnsmor. Jeg trenger litt hjelp fra sminkepungen for å føle meg klar til å møte verden om morgenen.

Saken fortsetter under bildet.

Harper følger i Victorias fotspor

Allerede som barn ble Victoria svært opptatt av skjønnhetsartikler, og hun koste seg ofte med å gå gjennom morens sminkepung.

- Det fantes ikke noe bedre enn å se på henne når hun gjorde seg klar til å gå ut. Spesielt da hun la på leppestift og eyeliner, minnes hun.

MOTELØVE: Vesle Harper er opptatt av både klær og mote på lik linje som sin mor. Foto: NTB Scanpix
MOTELØVE: Vesle Harper er opptatt av både klær og mote på lik linje som sin mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om klesdesigneren innrømmer at barneoppdragelsen gir henne poser under øynene, så føler hun seg utrolig heldig som har så veloppdragne unger.

- Det finnes ingen bok om regler man kan følge når man får barn. Man gjør bare det beste man kan og jeg synes barna gjør en bra jobb. De har gode manerer, jobber hardt, og de er morsomme og glade barn. Hva mer kan man ønske seg? spør hun, ifølge nettstedet.

I tillegg til sin forkjærlighet for sminke, er Victoria også kjent for å elske høye hæler. I mange år nektet hun å bruke lav sko, men etter en prolaps med påfølgende smerter i rygg og føtter, så 42-åringen ingen annen utvei enn å sette stilettene på hylla.

- Jeg kan bare ikke bruke høye hæler lenger. Spesielt ikke når jeg jobber og reiser så mye. Skoene og klærne er nødt til å være komfortable, avslørte hun i et intervju med The Telegraph i fjor.

Beckham er likvel stolt over at datteren, Harper, har fulgt i hennes moteriktige fotspor.

- Hun elsker å leke med sminke og jeg er stolt av at hun klarer å løpe i høye hæler, sa hun i høst om femåringen.

I think they love him! We 💜 you @davidbeckham X VB 🙏🏻

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

LES OGSÅ: Derfor eksponerer vi barna våre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer