NY JOBB OG LEILIGHET: Mye har skjedd for 23-åringen etter innspillingen av TVNorge-serien i høst. Nå har han kjøpt seg leilighet i Oslo, og jobber som salgsansvarlig. Foto: Anders Myhren
NY JOBB OG LEILIGHET: Mye har skjedd for 23-åringen etter innspillingen av TVNorge-serien i høst. Nå har han kjøpt seg leilighet i Oslo, og jobber som salgsansvarlig. Foto: Anders Myhren Vis mer

- Jeg er ingen samarbeidsperson

«Gullungene»-Simen innrømmer gjerne at han kjører sitt eget løp. Se video!

Publisert
SEHER.NO: Se videointervju hjemme i leiligheten hos Simen nederst i saken.

Torsdag er det klart for andre episode av «Gullungene» på TVNorge, hvor seks arbeidssky og bortskjemte ungdommer blir kastet ut hjemmefra og flytter inn sammen. 

En av dem er Simen Derås (23) fra Oslo, som før serien ble spilt inn var arbeidsledig og bodde hjemme hos mor og far.

- Jeg hjelper ikke til hjemme. Det er deres hus så de må holde orden. Jeg skal bare arve det en dag, sier Simen i første episode av TVNorge-serien.
 
Nå har han imidlertid fått seg jobb som selger i sjømatfirmaet Havsmat.no.

- Jeg har fått en fin stilling som salgsleder. Lønna var veldig viktig når jeg skulle skaffe jobb! Jeg må ha til salt på maten, er det ikke det det heter? sier han til Seher.no.

I «Gullungene» bor seks svært så bortskjemte ungdommer sammen i en leilighet uten foreldre som plukker opp skittentøy fra gulvet. Men nå har Simen kjøpt seg egen leilighet i Oslo, og er veldig klar for å klare seg uten mor og far.

- Jeg har tatt lån i banken, og faren min har også tatt opp litt lån. Nå er jeg jo 23, og hadde det vært opp til meg skulle jeg kjøpt leilighet for fem år siden.
 
«Gullungene»-deltageren har fått mange TV-seere til å sette kaffen i halsen, med sine sterke menigner om både billigprodukter og de andre ungdommene i huset. Og til Seher.no innrømmer 23-åringen gjerne at han er påståelig, og at det er enkelte ting han holder seg unna.

- Jeg spiser ikke First Price. Det er en grunn til at det heter First Price. Det er billigprodukter og mye e-stoffer. Og mye dårlig mat. Jeg prøver å spise sunt, forklarer han.

Simen er også kresen når det gjelder jenter. Han er for tiden singel, og har ingen planer om å skaffe seg kjæreste med det første. I hvert fall ikke hvem som helst.

- Jeg kunne aldri vært sammen med en sosialist, for vi har så forskjellige verdier i livet. Jeg kjenner hyggelige sosialister, jeg. Men jeg kunne aldri vært kjæreste med dem. Det hadde blitt for jævlig for dem og for jævlig for meg.  Jeg vil ha en vanlig, oppegående og normal jente.

23-åringen skjønner at folk enten elsker eller hater det de ser av ham på TV-skjermen.

- Jeg er ikke noen samarbeidsperson i det hele tatt. Jeg har alltid gjort ting på min egen måte, og sånn er jeg fortsatt. Og jeg er ikke særlig sjenert. Jeg sier gjerne meningen min, og er litt mer brautende og direkte enn nordmenn flest er.

«Gullungene» sendes på TVNorge torsdager klokken 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lars-Petter ble drapstruet

[obj:media:9518]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer