VISTE MUSKLER: Halla har i likhet med flere av venninnene på lag Nord havnet i heftig krangel med Espen Aaberg. Her er Halla (midten) sammen med Marita Edquist, Iris Veiseth og Astrid Dyson. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
VISTE MUSKLER: Halla har i likhet med flere av venninnene på lag Nord havnet i heftig krangel med Espen Aaberg. Her er Halla (midten) sammen med Marita Edquist, Iris Veiseth og Astrid Dyson. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Jeg er ingen mannssjåvinist

Men Robinson-Espen nølte ikke med å sende hjem soldat-jenta Halla da muligheten bød seg.

SEHER.NO: - Jeg nølte ikke et sekund med å velge Halla. Hun er ung og tror hun kunne alt, sier Espen Aalberg (34) etter at han alene fikk velge hvem som skulle forlate lag Nord i søndagens episode av "Robinson-ekspedisjonen".

Aablerg ble etter egen oppfordring først stemt ut, fordi han selv ba om å bli sendt hjem til sin nye kjæreste Guro Pettersen. Men i en dramatisk tvist ga programleder Christer Falck istedet Espen i oppgave å sende hjem en av lagkameratene.

- Da jeg fikk vite at jeg ikke skulle hjem, tenkte jeg "det var noe dritt". Jeg hadde jo gitt bånn gass og gitt bort alle sakene mine og all maten min, fordi jeg regnet med jeg skulle hjem. Da jeg skjønte at jeg måtte bli, valgte jeg den jeg likte minst.

Aalberg har i løpet av "Robinsonekspedisjonen" irritert på seg flere av sine kvinnelige lagkamerater blant annet ved å le av deres forsøk på å lage bål.

- Jeg liker ham ikke som person, fordi han har et utrolig behov for å kontrollere. Da klarer ikke jeg å la være å si fra, sier utstemte Halla Osman (21), som etter å ha dimittert fra militæret nå vil søke på opptak ved Politihøgskolen.

Men selv avviser Espen - som gikk ned 100 kilo før "Robinsonekspedisjonen" - at han er en mannssjåvinist.

- Det meste jeg sa på øya var for å provosere bevisst. Hjemme både vasker og støvsuger jeg, i tillegg til at jeg lager all mat. Men når det kommer ei jente som gjør stort nummer ut av at hun er vaktkommandør i forsvaret og ikke kan tenne opp et bål, så må jeg si fra, humrer han til Seher.no.

Halla smiler imidlertid ikke av Espens oppførsel. Hun beskriver hjemturen fra "Robinsonekspedisjonen" som "utrolig bitter".

-Jeg fryktet at noe sånt skulle skje når han sa at han ville hjem i øyrådet. Det som var dumt, er at jeg tror alle ville ha stemt på ham uansett. Det at jeg måtte dra isteden, var utrolig skuffende. Jeg føler at jeg ikke fikk vist hva jeg er god for, sier hun til Seher.no.

Nå har hun lagt kranglingen med Espen bak seg.

- Vi har ikke hatt noe kontakt etter premierefesten. Men selv om vi er forskjellige, så er vi jo voksne. Jeg har ingen problemer med å hilse på ham i dag, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Robinson-Kathrine: - Mamma sluttet ikke å gråte