IKKE MOTEINTERESSERT: Isla Fisher spiller shopoholiker i "En shopoholikers bekjennelser". Men selv hevder hun at hun ikke er det minste opptatt av mote. Her fra filmen (til venstre) og med datteren Olive.
IKKE MOTEINTERESSERT: Isla Fisher spiller shopoholiker i "En shopoholikers bekjennelser". Men selv hevder hun at hun ikke er det minste opptatt av mote. Her fra filmen (til venstre) og med datteren Olive. Vis mer

- Jeg er ingen fashionista!

Men nå er Isla Fisher aktuell som shopoholiker...


KONKURRANSE
(Seher.no): 
Førstkommende fredag har den romantiske komedien "En shopoholikers bekjennelser" premiere på norske kinoer.

Filmen, som har tidligere "Home and Away" og "Wedding Crashers"-stjerne Isla Fisher (33) i hovedrollen, er basert på de bestselgende bøkene til forfatter Sophie Kinsella, og spås å bli en av vårens store filmsuksesser.

Australske Fisher spiller rollen som Becky Bloomwood, en ung kvinne bosatt i New York, som er totalt avhengig av mote og shopping.

Se flere bilder og trailer til filmen nederst i saken!

Men selv hevder Isla, som har datteren Olive med samboer Sasha "Borat" Baron Cohen, at hun er langt fra noen shopoholiker.

For til tross for at filmen er full av mote og designertrender, og stylingen er gjort av selveste "Sex- og singelliv"-stylist Patricia Field, forteller Fisher at hun først og fremst tenker komfort når hun velger klær, skriver People.

- Alt det der var på en måte litt bortkastet på meg. Jeg prøver å holde følge med motene, men uheldigvis pleier jeg alltid å gå for komfort først, humrer den søte skuespillerinnen.

Og mot slutten av filminnspillingen var hun rett og slett dritt lei av alle de fancy klærne hun måtte gå med.

- Etter tre og en halv måned var jeg ganske glad jeg slapp å se de klærne igjen. For meg representerte de bare de grytidlige morgenene vi måtte jobbe, forteller hun.

For å kunne spille rollen som shopoholiker med troverdighet, krevde regissør Jerry Bruckheimer at Fisher gjorde ordentlig research.

- Jeg gjorde faktisk en del research gjennom shopping-grupper, og var blant annet på Barneys. Det var fantastisk morsomt, forteller hun.

Hva heter kjendisstylisten som står bak antrekkene i "En shopoholikers bekjennelser"? Send svaret til adele@seher.no innen lørdag 28. mars og vær med i trekningen av flere flotte "Shopaholic"-premier!

"En shopoholikers bekjennelser" har premiere på norske kinoer fredag 27. mars!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vakrest i verden?

Se bilder og trailer til "En shopoholikers bekjennelser" nedenfor:


Vær med i eksklusiv "En shopoholikers bekjennelser"-konkurranse nederst i sak!

GAL: Islas rollefigur, Becky Bloomwood, er shoppegal. Her er hun på salg i New York.
BESATT: Becky er besatt av klær, og slutter ikke å handle, noe som etterhvert får henne i store problemer...
BESTEVENNINNEN: Beckys bestevenninne Suze (Krysten Ritter) forsøker alt for å hjelpe Becky bli kvitt shoppegalskapen.
ROMANTIKK: Kjærligheten blomstrer når Becky treffer den kjekke kommunikasjonsdirektøren Luke Brandon (Hugh Dancy).
STYLING: Stylingen i filmen er gjort av den svært kjente stylisten Patricia Fields, kjent for antrekkene i "Sex - og singelliv", samt "The Devil wears Prada".
FIENDEN: Leslie Bibb har rollen som Beckys "fiende", alltid stilsikre Alicia Billington.
PÅ PREMIERE: Isla med skuespillerkollega Hugh Dancy på Londonpremieren av "En shopoholikers bekjennelser". Foto: All Over Press