- JEG ER EN EKTE PERSON: Anna Anka synes folk har feil intrykk av henne, og hevder at hun ikke er en luksussøker. - Jeg er ingen falsk kjendis eller person. Ektehet er viktig for meg, sier Anna i et intervju med "God Kveld Norge".  Foto: Foto: Ulf Berglund/TV3.
- JEG ER EN EKTE PERSON: Anna Anka synes folk har feil intrykk av henne, og hevder at hun ikke er en luksussøker. - Jeg er ingen falsk kjendis eller person. Ektehet er viktig for meg, sier Anna i et intervju med "God Kveld Norge". Foto: Foto: Ulf Berglund/TV3.Vis mer

- Jeg er ingen falsk person

Anna Anka er lei av å bli sett på som en luksussøker...

SEHER.NO: Den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (38) har fått mye oppmerksomhet for sine mange kontroversielle uttalelser og sitt turbulente ekteskap med Paul Anka (68). Etter at TV3 begynte å sende serien "Svenske Hollywoodfruer", har også nordmenn nå fått et innblikk i livet hennes - men nå føler fru Anka at hun blir fremstilt på feil måte.

- Jeg er en ekte person, og jeg er virkelig ingen luksussøker. Jeg er ingen falsk kjendis eller person. Ektehet er viktig for meg, sier Anna i et intervju med "God Kveld Norge".

Anna Anka la som ung modellkarrieren på hylla for å være fru Anka på heltid i ekteparets luksusvilla i Lake Sherwood, som er et lukket samfunn for de rike og berømte. Serien skildrer livet til Anna mens hun og ektemannen fremdeles levde et tilsynelatende lykkelig familieliv - helt til det kom frem at Paul Anka ville skille seg. Anna er ikke klar for singellivet og håper på en lykkelig slutt.

- Kanskje vi blir sammen igjen, skaffer flere barn og gifter oss igjen. Det kan bli en såpeopera, sier hun.

Dessverre kan det se svart ut for Hollywoodfruen, da Paul nylig fikk godkjent et besøksforbud for sin kone av en domstol i Ventura County.

Da "God Kveld Norge" tok kontakt med Paul Anka for å få en kommentar, hadde han svært lite å si.

- Anna er min verste fiende, forøvrig har jeg ingen kommentar, sier han

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sug mannen din om han ber deg om det