- Jeg er ingen «bridezilla»

Jenny Skavlan jobber intenst med brudekjolen før den store dagen.

GIFTEKLARE: Etter seks år som kjærester skal Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad gifte seg.
GIFTEKLARE: Etter seks år som kjærester skal Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad gifte seg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sist uke kunne Se og Hør Weekend avsløre at Jenny Skavlan (27) og forloveden Thomas «Fingern» Gullestad (33) gifter seg i Oslo lørdag 26. april.

VISTE RYGGEN: Jenny var kledd i en omsydd brudekjole fra Fretex under fjorårets Melodi Grand Prix. Også bryllupskjolen vil ha elementer fra en Fretex-kjole.  Foto: Stellla Pictures
VISTE RYGGEN: Jenny var kledd i en omsydd brudekjole fra Fretex under fjorårets Melodi Grand Prix. Også bryllupskjolen vil ha elementer fra en Fretex-kjole. Foto: Stellla Pictures Vis mer

Nå som årets Melodi Grand Prix er vel overstått, kan Jenny ha fullt fokus på bryllupsforberedelser. Kjolen står selvfølgelig høyt oppe på prioriteringslista for TV-profilen, som ble hyllet for sine programleder-antrekk i helgen.

Etter hva Se og Hør erfarer tar brudekjolen utgangspunkt i en kjole Jenny fant på Fretex’ hovedlager på Alnabru i Oslo. Fortsatt gjenstår det arbeid før den er klar.

– Det er vintageelementer i brudekjolen, forteller 27-åringen når Se og Hør møter henne på et Fretex-arrangement.

– Har du kommet langt i planleggingen?

– Det er mye referansebilder, stoffprøver, mye greier. Foreløpig det er veldig i planleggingsfasen.

Det er ikke første gang programlederen lar seg inspirere av en brukt brudekjole. Under fjorårets Melodi Grand Prix stilte hun på scenen i en omsydd brudekjole fra Fretex.

BLOMSTERPIKE: Tirsdag hintet Jenny om det forestående bryllupet på Instagram. Tekstilblomstene vil være den perfekte dekor på bryllupsdagen.  Foto: Faksimile Instagram
BLOMSTERPIKE: Tirsdag hintet Jenny om det forestående bryllupet på Instagram. Tekstilblomstene vil være den perfekte dekor på bryllupsdagen. Foto: Faksimile Instagram Vis mer

Sist uke la den kommende bruden ut et bilde av en pakke med vintage tekstilblomster på Instagram. Hodekransen og buketten vil være perfekt å style brudekjolen med.

– Pakke med vintageblomster på døra. Minner meg på en annen fest jeg har å arrangere, lød kommentaren under bildet, som ble lagt ut midt i Grand Prix-hysteriet.

- Ingen «bridezilla»

Programlederen, skuespilleren og designeren vil garantert påse at hver minste detalj er perfekt på bryllupsdagen. Men enn så lenge er det ingen ting som tyder på at Jenny blir en monsterbrud av amerikansk målestokk.

– Jeg merker ikke noe til «bridezilla»-tendenser ennå, ikke foreløpig. Jeg vet ikke når de kommer, smiler hun til Se og Hør.

Nå er det bare en drøy måned igjen til den store dagen. Paret planlegger et utradisjonelt bryllup i sentrum av Oslo. Vielsen vil skje i en ombygd industrihall på Norsk Design- og Arkitektursenter ved Akerselva. Omringet av betong, glass og metall vil paret gi hverandre sitt «ja» foran av venner og familie.

VIES I DESIGNSENTER: Paret gifter seg langs Akerselvas bredd i Oslo. Paret har valgt en original vri og holder vielsen på Norsk Design- og Arkitektursenter (til høyre i bildet). Etterpå forflytter de seg til Kulturkirken Jakob (til venstre), der det er bryllupsfest.  Foto: Se og Hør
VIES I DESIGNSENTER: Paret gifter seg langs Akerselvas bredd i Oslo. Paret har valgt en original vri og holder vielsen på Norsk Design- og Arkitektursenter (til høyre i bildet). Etterpå forflytter de seg til Kulturkirken Jakob (til venstre), der det er bryllupsfest. Foto: Se og Hør Vis mer

Lokalet brukes vanligvis til lanseringer, workshops og motevisninger og Jenny har selv vært gjest der ved flere tidligere anledninger. Paret har gjort et originalt valg. Antagelig er det første gang industrihallen brukes til en vielse.Etter seremonien forflytter brudefølget seg til nabobygget, Kulturkirken Jakob. I 1985 ble kirken nedlagt som menighetskirke, men den er fortsatt et vigslet kirkerom med prekestol og altertavle. Her arrangeres bryllupsfesten med parets mange kjendisvenner.

LES OGSÅ: Jenny flytter til Sverige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer