FORLATER SUGABABES: Mandag ble det kjent at Keisha Buchanan slutter i Sugababes.  Foto: All Over Press
FORLATER SUGABABES: Mandag ble det kjent at Keisha Buchanan slutter i Sugababes. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er ingen bitch!

Sugababes siste originalmedlem slutter også.

SEHER.NO: Mandag slapp Sugababes-stjernen Keisha Buchanan (24) sjokknyheten om at hun nå forlater den britiske suksessgruppa.

Nyheten kommer kort tid etter at det ble spekulert i om bandmedlem Amelle Berrabah (25) kom til å gå fra gruppa, etter rykter om mye intern strid, skriver Daily Mail.

Buchanan, som var det eneste gjenværende originalmedlemmet i gruppa, skriver på sin Twitter-side at det ikke var hennes valg å forlate gruppa, som hun har vært del av i 11 år.

- Selv om det ikke var mitt valg å gå, er det på tide at jeg går inn i et nytt kapittel i livet mitt, skriver hun.

24-åringen benekter imidlertid at det er krangling innad i bandet som har ført til at hun nå må gå.
- Jeg vil påpeke at det ikke har vært noe krangling, mobbing eller noe annet som har ført til dette. Noen ganger kan imidlertid et brudd i kommunikasjon, eller mangel på tillit føre til forskjellige ting. Jeg vil også si at jeg alltid har støttet jentene, og at de alltid har støttet meg, skriver hun.

Ifølge Daily Mail skal Buchanan erstattes av Jade Ewen, som deltok for Storbritannia i årets Eurovision-konkurranse.

- Heidi Range og Amelle Berrabah vil fortsette som Sugababes og Jade Ewen blir det nyeste medlemmet. Keisha Buchanan vil fortsette hos Island Records som soloartist, står det på bandets hjemmeside.

Dette er tredje gang et Sugababes-medlem erstattes. Gruppen ble opprinnelig dannet i 1998 av Buchanan, Mutya Buena og Siobhan Donaghy. Range erstattet Donaghy i 2001, mens Buena ble erstattet av Berrabah i 2005.

De siste ukene har det gått mye rykter om trøbbel innad i bandet etter at Berrabah ikke dukket opp på et show som skulle holdes på Londons Movida nattklubb.

Årsaken skal ha vært en angivelig krangel med Keisha, som ble beskyldt for å ha mobbet Amelle.

24-åringen benektet imidlertid dette på det sterkeste.

- Jeg kan sikkert virke hard iblant, men jeg er faktisk veldig sensitiv og det er forferdelig for meg å vite at folk tenker at siden jeg har vært lengst i gruppa så er jeg bitchen som får folk til å gå. Det er helt usant og urettferdig, sa Buchanan den gang.

Ifølge popstjernen er hun imidlertid lei seg for at hun nå ikke skal være del av Sugababes lenger.

- Jeg er trist for at jeg ikke lenger kommer til å være del av Sugababes. Jeg har hatt en fantastisk tid, og oppnåd mer enn jeg noensinne hadde trodd. Nå er det imidlertid på tide at jeg setter fokus på meg selv. Jeg har vært i dette bandet i 11 år, og jeg har oppnådd masse. Jeg har en fantastisk familie og venner som støtter meg 100 prosent. Og i en alder av 24 år er det på tide at jeg går ut i verden på egen hånd, skriver hun på Twitter.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Smittet av svineinfluensa