- IKKE BIMBO: - Jeg har faktisk gått op skole og utdannet meg, sier Robinson-deltager Cathrine Aschim. Foto: Sølve Hindhamar
- IKKE BIMBO: - Jeg har faktisk gått op skole og utdannet meg, sier Robinson-deltager Cathrine Aschim. Foto: Sølve HindhamarVis mer

- Jeg er ingen bimbo

Cathrine Aschim vil vinne årets "Robinson" ved å være utspekulert...

MALAYSIA (Seher.no): 26 år gamle Cathrine Aschim fra Gran på Hadeland har i flere år jobbet som glamourmodell og innrømmer at hun håper årets sesong - som startet med en dramatisk båtulykke tirsdag - kan gi karrieren et puff.

Men hun nekter bestemt på at hun er med for å oppfylle en "bimbo"-kvote i reality-serien.

LES OGSÅ: - Fikk høre hun var for pen for jobben

- Jeg har blondt hår og store pupper, men er ingen bimbo. Jeg har faktisk gått på skole og utdannet meg til jobben jeg har i dag som sykepleier, sier hun til Seher.no.

Istedenfor utseendet, hevder Cathrine hun vil bruke stemmen til å vinne "Robinson"-kollegenes hjerter.

- Som sykepleier er jeg vant til å gi folk både glade og triste meldinger, så jeg vil satse på å snakke med så mange som mulig. I tillegg er jeg veldig utholdende når det gjelder å gå lenge uten å spise mye.

Aschim er en god venninne av fjorårets "Robinson"deltaker Linni Meister, men vil ikke røpe om hun har fått noen råd av glamour-kollegaen...

Selv om hun satser på å snakke til seier er det neppe usannsynlig at flere av årets mannlige "Robinson"-deltakere vil få et godt øye til den solbrune blondinen.

Men Cathrine heller kaldt vann i blodet på alle som håper på en "Robinson"-flørt fra hennes side.
- Rett før jeg dro, spleisa Linni meg med en gutt. Han har jeg fått et godt øye til, men det er for tidlig å røpe noe navn, sier hun og blunker lurt.

LES OGSÅ: Se Linni hottere enn noen gang!