ØL- OG VINHUND: Mari Maurstad drikker litt øl og vin for å slappe av etter teaterjobbingen. Foto: seher.no
ØL- OG VINHUND: Mari Maurstad drikker litt øl og vin for å slappe av etter teaterjobbingen. Foto: seher.no Vis mer

- Jeg er ingen alkoholiker av den grunn

Halvsøsknene har en like ritualer - de drikker vin hver dag.

Publisert
SEHER.NO: Toralv Maurstad(84) og Mari Maurstad (53) er ofte opptatt på hver sin kant, og har ikke alltid like mye tid til hverandre. Men et ritual er likt for begge, nemlig det daglige rødvinsglasset.


– Det blir et glass vin for å komme meg ned etter jobb. Og en øl før det. Det er en slags premie til meg selv. Jeg er ingen alkoholiker av den grunn – en vinflaske varer i fire dager, sier Mari til Dagbladet.

Hun inrømmer at hun noen ganger står på scenen, og gleder seg til det etterlegtede vinglasset. Broren Toralv foretrekker to.

– Der er jeg ikke helt enig med Mari. Jeg mener det bør være to glass om dagen. Wenche (Foss,
red.anm.) sa en gang «hold opp med de sovepillene dine. Ta heller to glass vin, da sover du godt», sier Toralv. 

Halvsøsken-paret er for tiden aktuelle i forestillingen Trær som faller, på Nathionaltheatret i Oslo. Selv om det er 31 år mellom de to, så kunne Toralv avsløre overfor Seher.no, at de har et tett og godt forhold.

- Ja, vi har jo samme humor og felles far, og det er mange gener og tråder som er felles hos oss. Hun er en utrolig kjekk og begavet jente, som det er veldig morsomt å være sammen med, sa Toralv Maurstad til Seher.no.  

Toralv og Mari har samme far, den avdøde skuespilleren og regissøren Alfred Maurstad.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er en utrolig kjekk og begavet jente

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer