- Jeg er imponert over Norge

Komilegende Eric Idle skryter av landet han har gjort narr av i Monty Python.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange norske kjendiser hadde tatt turen til Folketeatret i Oslo torsdag kveld da Monty Python-musikalen Spamalot hadde premiere.

Christian Ringnes, Hege Schøyen, Line Verndal, Tom Sterri og Jon Øigarden gledet seg alle til å se Atle Antonsen som en syngende og dansende Kong Arthur. Men én stjerne kastet litt ekstra glans over premieren. 

Monty Pythons egen Eric Idle (69) hadde tatt turen til Oslo for å få med seg den nye utgaven av den berømte forestillingen.

- Jeg så den for et par dager siden. Det er en morsom rollebesetning, så jeg er ikke bekymret. De fikk meg til å le, sier Idle da Seoghør.no møter ham på premieren torsdag kveld. 

Det ble stort oppstyr da den verdensberømte stjernen ankom Folketeatret, og både presse og autografjegere ville ha en bit av Idle. Oppstyret plaget ham ikke, og Idle forteller at han for det meste liker oppmerksomheten fra fansen.  

- Fansen er OK. Men kvinnene kan plage meg litt, heldigvis er jeg tolerant med dem, spøker komikeren.  

Stykket er oversatt til norsk, men briten var ikke bekymret for å gå glipp av noe. 

- Jeg kjenner stykket godt etter åtte år, så jeg skjønner hva de sier, og jeg ler på engelsk.

Den spreke 69-åringen har allerede tilbrakt flere dager i Norge og er full av lovord om landet.  

- Nordmenn er veldig vennlige og fine mennesker. Jeg har hatt det veldig gøy her og jeg er imponert over landet.  Jeg har vært på sightseeing, fått nye venner og drukket mye, sier han spøkefullt. 

Monty Python var en gruppe britiske komikere bestående av Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones og Michael Palin. Spamalot er en musikalsk komedie basert på filmen «Monty Python and the Holy Grail».  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Svetter av seg kiloene  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer