Rihanna:

- Jeg er ikke venn med Drake lenger

Popstjernen Rihanna har for lengst glemt sin gamle flamme, og snakker åpenhjertig ut om sin «nye» kjæreste i nytt intervju.

SNAKKER UT: I et nytt intervju med Vogue snakker Rihanna for første gang om sitt nye forhold til Hassan Jameel, etter det sjokkerende bruddet med artisten Drake. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: I et nytt intervju med Vogue snakker Rihanna for første gang om sitt nye forhold til Hassan Jameel, etter det sjokkerende bruddet med artisten Drake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Helt siden 2016 har den verdenskjente popstjernen Rihanna (30), eller Robyn Rihanna Fenty som hun egentlig heter, tilsynelatende datet forretningsmannen Hassan Jameel.

Til tross for flere spekulasjoner og rykter har verken Rihanna eller Hassan kommentert eller bekreftet de stadige oppslagene i avisene - frem til nå.

I et nylig intervju med Vogue snakker Rihanna åpenhjertig ut om alt fra kroppspress, vennskap og kjærlighet. Sistnevnte i en bisetning om hvordan hun sjonglerer både arbeid, venner og kjæreste.

- Jeg pleide å få veldig dårlig samvittighet hvis jeg tok meg tid til å gjøre andre ting en jobb, men jeg tror også at jeg ikke hadde møtt noen som var verdt det før nå, uttaler hun, ifølge Daily Mail.

- Ikke venner lenger

Selv om det er Hassan som angivelig har kapret hjertet til den 30 år gamle artisten, har mange fans lenge hatt et håp om at Rihanna en dag vil finne lykken med den populære artisten Drake.

Lenge har nemlig Drake stadig plantet små kjærlighetsfrø og erklæringer til popsangeren. Blant annet under MTV Video Music Awards da han omtalte henne som «en jeg har vært forelsket i siden jeg var 22 år gammel», da han overrakte en pris til sangeren.

STOLT PRISVINNER: Da popstjerna Rihanna mottot Harvards humantiære pris, la hun vekt på at alle, uansett bakgrunn eller økonomiske situasjon, kan hjelpe andre. Du må bare begynne med å hjelpe én. Video: CNN Vis mer

I intervjuet med Vogue har imidlertid forholdet en helt annen klang.

- Vi er ikke venner lenger, men vi er ikke akkurat uvenner heller, uttalte hun i intervjuet, ifølge People.

Sloss om Rihanna

Kort tid etter det dramatiske bruddet mellom Rihanna og artisten Chris Brown, startet ryktene om at Rihanna angivelig skal ha funnet kjærligheten med Drake.

Spekulasjonene kom kort tid etter at duoen skal ha blitt observert kyssene på et utested i kanadiske Montreal i 2011.

Dette skal Chris imidlertid ikke ha likt, og Drake og Chris Brown hadde lenge en feide over forholdet til Rihanna.

Et år senere på en nattklubb i New York ble det for mye for Chris.

Ifølge The Sun skal Brown ha sendt Drake en flaske med champagne som en vennlig gest, men han skal ha returnert gaven med en lapp der det sto: «Jeg har sex med din store kjærlighet, deal with it».

Chris satte ikke pris på den frekke tilbakemeldingen og de to artistene og crewene deres skal ha begynt å slåss. Øyenvitner forteller at Chris fikk en flaske knust mot ansiktet. Senere la han ut et bilde på Twitter av seg selv med et dypt kutt i ansiktet.

Flere gjester på nattklubben skal ha blitt skadet i slagsmålet. Blant annet en 24 år gammel australsk turist som måtte sy 16 sting etter å ha fått en flaske i hodet.

- Jeg så glass ble kastet rundt i rommet og en stor flaske kom gjennom rommet og slo meg i hodet. Jeg begynte å blø og falt inn og ut av bevissthet, sier hun til TMZ.

Nye overskrifter

Dette er imidlertid ikke den eneste voldsepisoden Chris Brown har skapt overskrifter med.

I 2009 ble han dømt for å ha overfalt sin daværende kjæreste, Rihanna.

Også i 2013 skal han ha havnet i en krangel, da med sangeren Frank Ocean (30). Der skal han ha slått 30-åringen.

Nylig skapte Chris overskrifter igjen da han ble avbildet på ferie i Miami der det ser ut til at han tar kvelertak på en ukjent kvinne. En annen ser ut til å prøve å rive de to fra hverandre før ting går over styr.

Saken fortsetter under bildet:

KVELERTAK: Chris Brown ble fotografert på ferie i Miami med hendene godt plantet rundt halsen på en ukjent kvinne. Selv hevder han at det hele var uskyldig moro. Foto: NTB Scanpix
KVELERTAK: Chris Brown ble fotografert på ferie i Miami med hendene godt plantet rundt halsen på en ukjent kvinne. Selv hevder han at det hele var uskyldig moro. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bildet gikk ikke ubemerket hen, og spesielt med tanke på at musikeren har en historie med voldelig oppførsel, var det heller kanskje ikke så rart at det nye bildet vekket såpass mye oppsikt

Kort tid etter gikk Chris selv ut og kommentert bildet, meldte Daily Mail den gang.

I et Instagram-innlegg som i senere tid ble slettet, forsvarte sangeren seg og sa at det hele var uskyldig moro, og at alle på bildet er venner av ham.

«Jeg trenger ikke forsvare meg selv i denne saken», skrev han.

FORKLARING: Dette er bildet sangeren senere slettet fra sin Instagram-konto. Foto: Skjermdump
FORKLARING: Dette er bildet sangeren senere slettet fra sin Instagram-konto. Foto: Skjermdump Vis mer

28-åringens advokat sa følgende om bildet som på kort tid gikk verden rundt:

- Hun er en venn. Det er helt tydelig lekent, og hun var med på det.

Ifølge TMZ insisterer også kvinnen på bildet at de bare hadde det gøy.

Sangeren og vennene hans var angivelig i Miami for å delta på musikkfestivalen Ultra Electronic, der de leide et hus hvor bildet senere ble tatt.

LES OGSÅ: Deaktiverte kommentarfeltet under bilder av Tristan

ARRESTERT: Etter at en kvinne ringte politiet i Los Angeles, ble Chris Brown arrestert utenfor hjemmet sitt, mistenkt for overfall med et dødelig våpen. Han svarte så på anklagene i sosiale medier. Video: CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer