Rihanna:

- Jeg er ikke venn med Drake lenger

Popstjernen Rihanna har for lengst glemt sin gamle flamme, og snakker åpenhjertig ut om sin «nye» kjæreste i nytt intervju.

SNAKKER UT: I et nytt intervju med Vogue snakker Rihanna for første gang om sitt nye forhold til Hassan Jameel, etter det sjokkerende bruddet med artisten Drake. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: I et nytt intervju med Vogue snakker Rihanna for første gang om sitt nye forhold til Hassan Jameel, etter det sjokkerende bruddet med artisten Drake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Helt siden 2016 har den verdenskjente popstjernen Rihanna (30), eller Robyn Rihanna Fenty som hun egentlig heter, tilsynelatende datet forretningsmannen Hassan Jameel.

Til tross for flere spekulasjoner og rykter har verken Rihanna eller Hassan kommentert eller bekreftet de stadige oppslagene i avisene - frem til nå.

I et nylig intervju med Vogue snakker Rihanna åpenhjertig ut om alt fra kroppspress, vennskap og kjærlighet. Sistnevnte i en bisetning om hvordan hun sjonglerer både arbeid, venner og kjæreste.

- Jeg pleide å få veldig dårlig samvittighet hvis jeg tok meg tid til å gjøre andre ting en jobb, men jeg tror også at jeg ikke hadde møtt noen som var verdt det før nå, uttaler hun, ifølge Daily Mail.

- Ikke venner lenger

Selv om det er Hassan som angivelig har kapret hjertet til den 30 år gamle artisten, har mange fans lenge hatt et håp om at Rihanna en dag vil finne lykken med den populære artisten Drake.

Lenge har nemlig Drake stadig plantet små kjærlighetsfrø og erklæringer til popsangeren. Blant annet under MTV Video Music Awards da han omtalte henne som «en jeg har vært forelsket i siden jeg var 22 år gammel», da han overrakte en pris til sangeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer