- Jeg er ikke vant til å være edru etter jobb

Kurt Nilsen la om livet for familiens skyld.

KUTTET UT ALKOHOLEN: Kurt Nilsen sier til Dagbladet Magasinet at han har sluttet å drikke alkohol etter konserter, fordi han ble lei av den type drikking.
KUTTET UT ALKOHOLEN: Kurt Nilsen sier til Dagbladet Magasinet at han har sluttet å drikke alkohol etter konserter, fordi han ble lei av den type drikking. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kurt Nilsen (33) har blitt en av Norges mest populære popartister etter at han gikk til topps i den første norske utgaven av «Idol» i 2003.

Til Dagbladet Magasinet sier sangeren at han ikke lenger er like opptatt av rockelivet utenfor scenen, etter at han giftet seg i 2006 med kjæresten Kristin Halvorsen og de samme år fikk en sønn.

Kurt Nilsen har i tillegg to barn fra et tidligere forhold.

– Jeg har kutta ned på røykinga, fra 30 til 10 om dagen. Og jeg går ikke på fylla lenger. Jeg ga klar beskjed til bandet første dagen: Her blir det ingen vill festing. Jeg har tre barn, jeg har mye å gjøre, det er jul. Egentlig har jeg aldri tenkt over at det går an å gjøre det sånn, at jeg kan sette meg i bilen og kjøre hjem etter konsert. «Blir du med på et lite glass? Nei takk.»

– Men jeg klarer ikke sove lenger. Når jeg kommer hjem, blir jeg bare liggende i senga. Du vet, jeg er ikke vant til å være edru etter jobb.

Nilsen hevder han ikke synes det har vært noe stort offer å si nei til alkoholen.

– Det er vel en naturlig greie. Jeg ble drittlei til slutt. Festinga er ikke like gøy som da du var 18, jeg tåler ikke å drikke lenger, jeg blir så dårlig. Men det har vært perioder der det har gått hardt for seg, turneen i 2005. Den gangen var det fortsatt «Idol»-hysteri, klubbscener, bussreising, det ble mye, sier han til Dagbladet Magasinet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Idol-Jenny ble overveldet av følelser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer