UTRO?: Sienna Miller ble observert utenfor et hotell med skuespillerkollega Sean Penn. Men den britiske stjernen avviser at hun er utro med kjæresten Rhys Ilfans.
 Foto: WENN
UTRO?: Sienna Miller ble observert utenfor et hotell med skuespillerkollega Sean Penn. Men den britiske stjernen avviser at hun er utro med kjæresten Rhys Ilfans. Foto: WENN Vis mer

- Jeg er ikke utro

Sienna Miller blånekter for at hun har har innledet et forhold til Sean Penn.

SEHER.NO: Sienna Miller (26) og Mystic River-stjernen Sean Penn (47), som nå skiller seg fra kona Robin Wright Penn (41) etter 11 års ekteskap, ble nylig observert kosende like ved et hotell i New York, skriver The New York Daily News.


Men Sienna Miller avviser på det sterkeste at hun er utro med kjæresten, Rhys Ilfans. Den britiske skuespillerinnen og modellen hevder derimot at de to bare er svært, svært gode venner - og at hun også har et godt forhold til Robin Wright Penn.


- Sienna er en god venn av Robin, hun forguder henne, sier en talsperson for skuespillerstjernen til den amerikanske avisen.


Sean Penn og Robin Wright begynte å date på begynnelsen av 90-tallet - og giftet seg i 1996. Sammen har de barna Hopper Jack (14) og Dylan Frances (16).


De to har spilt sammen i flere filmer, blant andre "Hurlyburly" i 1998 og "She's So Lovely" i 1997.


De siste årene har vært vanskelige for Sean Penn. Etter et langt liv med store rusproblemer, døde i 2006 Seans lillebror, "Reservoir"-stjernen Chris Penn bare 40 år gammel. I fjor ble Penns eiendom offer for flammene som herjet i Malibu.


LES OGSÅ: Utro på ferie med kona