FIKK KRITIKK: Russel Brand og Jonathan Ross fikk mye kritikk etter sex-spøken mot Andrew Sachs. Russel Brand har allerede sagt opp sin stilling i BBC etter hendelsen. Foto: All Over Press
FIKK KRITIKK: Russel Brand og Jonathan Ross fikk mye kritikk etter sex-spøken mot Andrew Sachs. Russel Brand har allerede sagt opp sin stilling i BBC etter hendelsen. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er ikke ute etter hevn

... men sex-spøken satte en støkk i "Hotell i særklasse"-stjernen.

SEHER.NO: Russell Brand (33) ga seg i BBC etter at han og Jonathan Ross (47) i sitt radioprogram tulleringte "Hotell i særklasse"-stjernen Andrew Sachs (78).

De to la igjen ufine beskjeder på telefonsvareren hans, der de blant annet bannet og hevdet at Brand har sex med Sachs' barnebarn, Georgina.

Andrew Sachs selv skal ha blitt meget opprørt etter det som skjedde. Men nå vil han derimot helst sette punktum for hele historien.

- Jeg godtar unnskyldningen de har gitt, og tenker ikke å gå videre med dette, sier Andrew, som spilte "Manuel" i den populære tv-serien "Hotell i særklasse" og er udødeliggjort gjennom sitatet "I know noooting".

Men Russel Brand så seg altså nødt til å si opp sin stilling i BBC som følge av sex-spøken. Tulletelefonen førte med seg hele 27.000 klager, og selv Storbritannias statsminister Gordon Brown var tidlig ute og kritiserte hendelsen.

- Både Russel Brand og Jonathan Ross er underholdere. Jeg er det samme selv, og vet at man iblant kan dra en spøk for langt og tråkke veldig feil, sier Andrew Sachs til BBC News.

Den 78 år gamle komikeren setter pris på beklagelsene han ha mottatt.

- De har begge bedt meg om unnskyldning, noe jeg respekterer til fulle. Jeg kommer ikke til å lage en politisak ut av dette, jeg tenker faktisk ikke å ta det videre i det hele tatt. Jeg er ikke ute etter hevn, sier han.

Hva som skjer med Jonathan Ross' videre karriere, er ventet offentliggjort innen uka er omme.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Kan miste jobben etter telefonspøk