- Jeg er ikke tynn nok til å være modell

Emilie «Voe» Nereng fra TV-serien «Bloggerne» frykter kroppspresset i motebransjen. Se video!

SEOGHØR.NO: I søndagens episode av «Bloggerne» på TV 2 får Emilie «Voe» Nereng (18) muligheten til å modellere i russeklær.

Men selv om den unge bloggeren synes det er kjempegøy å stille opp foran kamera, tror hun ikke at noen modellkarriere kunne vært et alternativ.

- Jeg kunne nok aldri hatt en modellkarriere. Jeg er utrolig glad i mat. Mat er livet, så jeg kunne ikke blitt modell av den grunn, forteller hun.

18-åringen har også følt på kroppspresset etter å ha vært en av landets mest leste bloggere over flere år.

POPULÆR: Emilie Nereng har med unntak av en liten bloggpause, hatt en av landets mest populære blogger i flere år. Foto: Andreas Fadum
POPULÆR: Emilie Nereng har med unntak av en liten bloggpause, hatt en av landets mest populære blogger i flere år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Dessuten synes jeg det er utrolig mye kroppspress. Jeg tror ikke jeg er tynn nok til å være modell, sier Nereng.

Nereng fortalte tidligere til Seoghør.no at hun aldri kunne tenke seg å gjøre som bloggerkollega Sophie Elise Isachsen, nemlig å stille opp i et herreblad.

- Herreblad tror jeg ikke er noe for meg. Det er jo så kleint. Jeg klarer ikke en gang å gjøre noen sexy positurer. For meg er det superprivat og ikke noe jeg deler med alle norske menn. Hvis jeg noen gang får en slik forespørsel, kommer jeg nok til å si nei, sa hun til Seoghør.no.

En gjesteopptreden i «Top Model» frister mer for «Voe».

- Jeg kunne ikke vært med i «Paradise Hotel». Det å drikke seg full på TV er ikke helt min greie. Jeg vil heller drive med sminke, prate om gutter og sånne ting.

Men jeg kan gjerne bli invitert som gjest til «Top Model».Jeg ville ikke vært med som deltager, men kunne gjerne hatt en gjesterolle.

«Bloggerne» sendes søndag klokken 20.00 på TV 2 Bliss.

 


LES OGSÅ: Å kaste klærne er jo så kleint