- Jeg er ikke spesielt smart

Channing Tatum slet med lærevansker som ung og ble plassert i klasser med autister.

FLOTT PAR: Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum har vært kjærester i åtte år og gift i fem. Her fra årets Oscar-utdeling. Foto: Stella Pictures
FLOTT PAR: Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum har vært kjærester i åtte år og gift i fem. Her fra årets Oscar-utdeling. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-kjekkasen Channing Tatum (34) har gjort stor suksess i filmer som «Magic Mike» og «22 Jump Street».

Men det er ikke bare skuespillertalentet hans som har fått mye oppmerksomhet.

For to år siden ble han nemlig også kåret til «Verdens mest sexy mann».

Men veien til Tatums glitrende karriere har vært lang og hard.

Som barn fikk han nemlig diagosen ADHD - i tillegg til at han slet med dysleksi. Unggutten ble derfor gitt sentralstimulerende midler og gjorde det dårlig på skolen.

- Jeg har aldri sett på meg selv som en spesielt smart person. Av mange grunner. Det å ikke ha suksess tidlig i livet ødelegger for deg, sier han til T magazine, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

MUSKULØS: Channing Tatum har flere ganger kastet klærne i filmer - til kvinners store glede. Her fra dramakomedien Magic Mike. Foto: Stella Pictures
MUSKULØS: Channing Tatum har flere ganger kastet klærne i filmer - til kvinners store glede. Her fra dramakomedien Magic Mike. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Du blir plassert i klasser med barn med autisme og Down syndrom, og blir behandlet på lik linje med dem. Man ser seg rundt og tenker; Ok, så det er her jeg hører hjemme. Eller så blir man plassert i en vanlig klasse og så innser man at man ikke hører hjemme der heller.

34-åringen følte at han ikke passet inn noen steder og kjente seg annerledes.

- Systemet er ødelagt. Hvis man kan effektivisere en milliardbedrift, så burde vi være i stand til å kunne hjelpe barn som sliter, slik som jeg gjorde, sier han, ifølge nettstedet.

Lykkelig gift

I 2009 giftet Channing seg med «Step Up»-kollega Jenna Dewan-Tatum (33), etter at de falt for hverandre under filminnspillingen tre år tidligere. I mai i fjor ble paret foreldre for første gang.

Jenna har bare lovord å si om sin flotte ektemann.

- De fleste kjenner ham som morsom og sexy, men de vet ikke at han også er emosjonell, dyp og spirituell. Han er en svært åpen og følsom person, og det du ser er det du får, har hun sagt til People.

LES OGSÅ: - Jeg ville hatt sex med George Clooney

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer