KJØRTE UTEN FØRERKORT: Britney må møte i retten etter at hun i 2007- på høyden av sin skandale-periode - kjørte inn i en annen bil og stakk av. Britney nekter all skyld i rettssaken som starter 15. oktober. Foto: All Over Press
KJØRTE UTEN FØRERKORT: Britney må møte i retten etter at hun i 2007- på høyden av sin skandale-periode - kjørte inn i en annen bil og stakk av. Britney nekter all skyld i rettssaken som starter 15. oktober. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er ikke skyldig

Britney Spears er klar for ny rettssak.

SEHER.NO: Samme dag som det ble kjent at hennes 17 år gamle lillesøster skal være gravid for andre gang, gjør Britney Spears (26) sitt for å holde på skandaletronen i familien.

"Oops I Did It Again"-sangerinnen - som har tilbrakt flere måneder i retten i en bitter skilsmissestrid med eks-mannen Kevin Federline - forebereder seg nå til en ny rettssak.

Britney er tiltalt for å ha kjørt uten førerkort da hun i 2007 kjørte på en annen bilist - og stakk av fra åstedet. Ifølge People har sangerinnen unngått en alvorligere tiltale fordi hun i ettertid har betalt den andre bilisten en solid kompensasjon.

Domstolen i Los Angeles prøvde å tilby Britney et forlik med ett års prøvetid pluss en bot på i overkant av 1000 kroner, men popstjernens advokater takket nei av hensyn til hennes rulleblad.

- Hun blir bare siktet fordi hun er en kjendis og fortjener ikke engang en forseelse på rullebladet sa advokat J. Michael Flanagan i retten ifølge People.

Nå risikerer Britney - som ikke var tilstede i dagens rettsmøte på grunn av helsen - å måtte tilbringe flere timer i rettssalen.

Rettssaken vil etter planen starte den 15. oktober.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Britney til Broadway?