VIDERE: Stig Henrik Hoff og Alexandra Kakourina er videre til semifinalen i årets Skal vi danse. Foto: Stella Pictures
VIDERE: Stig Henrik Hoff og Alexandra Kakourina er videre til semifinalen i årets Skal vi danse. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er ikke skuffet

«Melodi Grand Prix »- stjernen angrer ikke på at hun ble med igjen...

Publisert
SEHER.NO: - Det har vært et eventyr, jeg setter så stor pris på alle som har stemt, sa Maria Haukaas Mittet rett før den store avgjørelsen var annonsert i lørdagens Skal vi danse.

Bettingselskapet Unibet hadde rett, under kveldens konkurranse var det den vakre sangerinnen som måtte takke for seg, igjen...

- Jeg er ikke skuffet, jeg angrer ikke på at jeg kom inn igjen. Jeg har jo fått være med til kvartfinalen. Det beste minnet jeg har er når jeg danset paso da jeg kom inn i konkurransen igjen. Jeg hadde jo egentlig planer om å reise til New York før jeg fikk muligheten til å bli med igjen, men det er nok utsatt til over nyttår, sier Maria til Seher.no

Maria - som fikk muligheten til å entre parketten igjen da Cecilie Skog valgte å trekke seg fra konkurransen- fikk en vanskelig omdans da hun møtte årets store favoritt på parketten.

Den store overraskelsen var Aylar Lie (26) som alltid har vært en av favorittene.

Modellen - som har vært soleklar favoritt gjennom hele konkurransen- måtte til omdans.

- Dette har betydd utrolig mye for meg, jeg trodde ikke at vi skulle komme så langt, men jeg setter utrolig pris på det, sa Aylar før avgjørelsen var tatt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har jo vært på bunn hele veienVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer