- Jeg er ikke skuffet i det hele tatt

Adelén ble spådd seier, men tapte i finalen.

IKKE SKUFFET: Adelén synes Margaret Berger var en verdig vinner og trodde på forhånd at hun kom til å vinne hele konkurransen.  Foto: Espen Solli
IKKE SKUFFET: Adelén synes Margaret Berger var en verdig vinner og trodde på forhånd at hun kom til å vinne hele konkurransen. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se reaksjonene fra scenen etter sending på Se og Hør TV nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Det var Margaret Berger (27) som stakk av med serien i Oslo Spektrum lørdag kveld, og vil representere Norge i Eurovision Song Contest. 

På forhånd var Margaret Berger og Adelén (16) blitt utpekt som de to favorittene av både publikum og av spillselskapene. Berger hadde fredag kveld en odds på 1.55, mens Adelén lå på andreplass med 3.50. 

Adelén var ikke skuffet over tapet, men ønsket Berger masse lykke til og synes hun var en verdig vinner. 

- Jeg forventet ikke andreplass heller så jeg er kjempefornøyd. Jeg er ikke skuffet i det hele tatt. Jeg er overrasket over at jeg kom til gullfinalen.

 Hun fortjente det virkelig. Hun har en utrolig sang og er en utrolig person. Hele henne bare stråler, sier 16-åringen til Seoghør.no rett etter at resultatene ble lest opp. 

Begge fikk flest stemmer i sine delfinaler. 

Seieren i delfinalen kom uventet for Adelén som ikke skjønner hvorfor hun har blitt så populær. 

- Jeg har noen har sagt at jeg er favoritt, men jeg har ikke sjekket. Det er litt rart for jeg skjønner det egentlig ikke selv.

- Hvorfor skal jeg være en av favorittene? Men jeg har ikke tenkt så mye på det, for nå må jeg fokusere på å gjøre det bra, så jeg har ikke energi nok til å tenke på alt det andre, sa Adelén da Seoghør.no møtte henne to dager før finalen. 

- Alle artistene er veldig kule. Jeg går rundt å nynner på absolutt alle låtene. Jeg tror alle har en mulighet til å vinne, mente Hortensjenta. 

Margaret Berger var forhåndsfavoritt fra første stund, men fortalte at hun ikke likte stempelet. 

- Seieren kom som en stor overraskelse. Jeg er overtroisk, så jeg likte ikke stempelet som forhåndsfavoritt. Men jeg følte en enorm glede på scenen, sa Berger etter å ha vunnet delfinalen i Florø. 

Dagen før finalen var Berger usikker på hvordan favorittstempelet ville påvirke resultatet. 

- Det er litt blandede følelser. Jeg er litt redd for at det skal jobbe i mot meg, men samtidig er det smigrende at så mange tror det kommer til å gå bra. Men jeg tror ikke det forandrer noe i forhold til hvordan jeg ville ha gjort det uansett. 

Berger konkurrerer i Eurovision-finalen i Malmø 18. mai. 
LES OGSÅ: Loreen klar for norske MGP
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer