GJØR DET BESTE UT AV DET: Else Kåss Furuseth har vært singel de siste årene, men hun depper ikke av den grunn. Foto: Tor Lindseth
GJØR DET BESTE UT AV DET: Else Kåss Furuseth har vært singel de siste årene, men hun depper ikke av den grunn. Foto: Tor LindsethVis mer

Else Kåss Furuseth:

- Jeg er ikke skapt for å være alene

36-åringen åpner seg om singeltilværelsen. 

(Seoghør.no): Komiker og TV-profil Else Kåss Furuseth (36) har vært åpen om at hun ikke er den mest aktive på datingfronten.

I et nytt intervju med VG forklarer hun imidlertid at hun ikke ennå har kommet til et punkt der hun desperat ønsker noen å dele livet med.

- Jeg har bestemt meg for ikke å savne noen og gjør alltid det beste ut av den situasjonen jeg er i. Jeg er ikke den som gråter i andres bryllup fordi jeg ikke står der i brudekjole selv. Eller, jeg står ofte i brudekjole jeg også, for å sette bruden litt ut av spill, sier hun til avisen.

Likevel innrømmer hun at hun ikke klarer å være for lenge i sitt eget selskap.

- Heldigvis består livet av veldig mye mer enn fokus på egen tristesse. Jeg er ikke skapt for å være alene. På grå dager må jeg ut blant folk så fort som mulig. Da orker jeg ikke bare mitt eget selskap. Det er jo greit ikke å være selvbevisst hele tiden og heller tenke litt på andre. Er det ikke det, da? sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

AKTUELL: Calle Hellevang Larsen, Else Kåss Furuseth, Anne Rimmen og Dag Sørås er de nye programlederne i TV-programmet «Mandagsklubben». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
AKTUELL: Calle Hellevang Larsen, Else Kåss Furuseth, Anne Rimmen og Dag Sørås er de nye programlederne i TV-programmet «Mandagsklubben». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Sist gang jeg var på date var for ti år siden

I fjor uttalte Kåss Furuseth, som har vært singel siden 2011, at hun de siste årene har vært rusten når det gjelder dating.

- Sist gang jeg var på date var i regi av P3 for ti år siden. Det høres nesten uetisk ut, men jeg går bare på date om jeg får penger for det, sa hun spøkefullt til Dagbladet.

Hun uttalte videre at hun har begynt å forstå hvorfor er singel:

- Da jeg så den Tinder-daten på tv, skjønte jeg nesten hvorfor jeg ikke har kjæreste. Jeg hadde skikkelig avhørsaktig stil i den samtalen, som en dårlig versjon av «Homeland». Men om ikke annet fikk jeg litt selvinnsikt, sa hun til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

UTFORDRING: Else Kåss Furuseth leser kjærlighetsdikt i 4-stjerners middag på TVNorge. Vis mer Vis mer Vis mer

Spøkte om bryllup

Også tidligere har kjærlighetslivet til 36-åringen, eller mangelen på det, vært gjenstand for mye humor.

I 2014 lanserte Else Kåss Furuseth et festlig bryllupsstunt på Facebook. Den gang publiserte hun et bilde av seg selv iført en skikkelig bløtkake-brudekjole, fulgt av teksten: «Får jeg en million 'likes' på ELSE-siden min, så skal jeg gifte meg i siste sending».

- Får jeg nok «likes», så skal jeg stå ved mitt ord. Kjolen har jeg allerede klar. Den er fra UFF, og bryllupslokalet blir jo i TV-studio. Jeg krysser fingrene, sa Else til Seoghør.no om stuntet i april 2014.

Bryllup ble det imidlertid ikke.

LES OGSÅ: Åpner seg om mammarollen