- Jeg er ikke sjalu

Mia Gundersens ektemann tar avsløringene med stor ro.

SNAKKER UT: Mia Gundersen letter på sløret, og avslører blant annet at hun overnattet hos Kjell Inge Røkke dahun var singel. Foto: Morten Krogh
SNAKKER UT: Mia Gundersen letter på sløret, og avslører blant annet at hun overnattet hos Kjell Inge Røkke dahun var singel. Foto: Morten Krogh Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag skrev Seher.no om Mia Gundersens nye bok "Jeg er Mia", der hun i tillegg til avsløringene om hennes viltre ungdom og morens overdosedødsfall forteller om hvordan hun ble forsøkt sjekket opp av finansmannen Kjell Inge Røkke (49) i 1998.

Mias fotoektemann, Marcel Lelienhof (42), lar seg derimot ikke hisse opp over opplysningene som kommer fram i boka.

- Mia er det ærligste og herligste mennesket jeg kjenner. Men jeg må innrømme at jeg har hørt alle disse historiene før. I løpet av det siste året vi var sammen, fortalte Mia alt om sitt liv, ettersom hun hadde bestemt seg for å være ærlig og et rett menneske, sier 42-åringen, som har vært gift med Mia i snart seks år, til VG.

I boka kommer det frem at de to kjendisene møttes på ærverdige Theatercaféen da de begge var single, og ifølge Mia skal den styrtrike moldenseren ha vist stor interesse for henne.

- Om jeg hadde hatt et halvt øye til Røkke, merket jeg til min store forundring at han hadde langt mer enn et halvt øye til meg denne kvelden, avslører Mia i sin selvbiografi.

- Jeg må ha hatt ganske tettsittende turtøy på meg, tror jeg. Øynene til Røkke møtte sjeldent mine øyne, for de dvelte i lange perioder ett hakk lengre nede!

Men det stoppet ikke der: Året etter møttes de igjen, og Mias fascinasjon for finansmannen hadde ikke lagt seg. Denne gang ble hun med ham hjem til toppleiligheten på Aker Brygge, hvor hun tilbragte natten.

- Vi tilbragte kvelden sammen, og det endte med at jeg overnattet. Vi sov i samme seng, og litt kyssing ble det, men ikke noe mer. Jeg var urokkelig, jeg ville ikke ha one night stands, forteller Mia.

Marcel Lelienhof synes ikke at konas overnatting hos Røkke betyr så fryktelig mye.

- Det er jo ikke noe farlig, egentlig. Men det skal sies at jeg aldri har truffet Røkke selv etter denne episoden. Jeg fotograferte ham for Bergens Tidende tidlig på 90-tallet, men jeg hadde ikke peiling på hvem han var den gangen, forteller Marcel til avisen.

Og:

- Det nytter ikke bare med penger. Man må ha sjarm og kreativitet i tillegg. Være litt mystisk og mørk i tillegg, fleiper han.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Vi ønsker oss et barn til