- Jeg er ikke sjalu på min søsters kropp

Realitystjernen mener skriveriene er latterlige...

IKKE MISUNNELIG: Kim Kardashian avkrefter at hun er sjalu på sin søster  Kourtney Kardashian. Foto: All Over Press
IKKE MISUNNELIG: Kim Kardashian avkrefter at hun er sjalu på sin søster Kourtney Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Kim Kardashian (29) slår ned på tabliodavisen InTouch, for å ha hevdet at hun er sjalu på sin søster, Kourtney Kardashians (31) kropp.

- Vi har veldig forkjellige kropper. Men å si at jeg er misunnelig på min søsters kropp, er bare latterlig. Det er faktisk morsomt hvor latterlig det er, skriver Kim på sin egen webside ifølge People.

Avisen hevdet at reality-søstrene er i en slags «vekt-krig», hvor de konkurrerer om å være tynnest.

- De studerer alltid hverandres kropper. Kourtney har alltid vært den tynneste søsteren, og etter å ha mistet baby-vekten, er hun atter igjen tynnere enn Kim. Og dette faller ikke i god jord. Kourtney passer på at Kim skjønner hvem som er tynnest, og gjør narr av Kims former, påstod en kilde overfor InTouch.

Men dette blir nå avkreftet av 29-åringen selv.

- Ikke misforstå: Jeg er så stolt av Kourtney! Hun fikk Manson for under ett år siden, og hun er så tynn som hun aldri har vært før. Hun ser helt utrolig ut, og hun er en inspirasjon for nybakte mødre over hele verden. Men jeg liker kroppen min akkurat som den er, noe som alle kvinner burde gjøre. Det finnes ikke noe som heter en «vekt-krig».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er hårløs over hele kroppen