- Jeg er ikke sjalu på andre jenter

Idol-Vegards kjæreste frykter ikke stjerneskuddets mange beundrere.

FEIRET SEIEREN MED KJÆRESTEN: Etter at plassen i Idol-finalen var sikret, vanket det både kyss og en god klem på Vegard Leite fra kjæresten Marianne Borgen Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FEIRET SEIEREN MED KJÆRESTEN: Etter at plassen i Idol-finalen var sikret, vanket det både kyss og en god klem på Vegard Leite fra kjæresten Marianne Borgen Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO:
Forhåndsfavoritten Vegard Leite tok den første semifinale-runden i årets «Idol» med storm og kunne fredag feire finaleplassen med kjæresten Marianne Borgen ved sin side i Oslo.

Trønderen har på kort tid blitt en populær deltager spesielt blant kvinnelige Idol-seere og jubelen var stor da han sammen med Marlen Tjøsvoll ble ropt opp som vinner av de første finalebillettene.

Marianne sier til Seher.no at hun ikke er sjalu på Vegards popularitet blant den kvinnelige fansen.

- Nei, han fortjener all oppmerksomhet han får. Han er så flink.

Vegard så frem til å feire Idol-suksessen med Marianne og sin familie fredag, og legger ikke skjul på at han er dypt takknemlig over at kjæresten fikk ham til å prøve seg i talentkonkurransen.

- Før de ropte siste navnet mitt tenkte jeg at jeg ikke var videre. Det er helt ubeskrivelig, sier han.

Marianne avslører at kjæresten er like sjarmerende hjemme som han fremstår på TV-skjernen.

- Han er akkurat som dere har sett ham, bare enda mer sjarmerende, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, nå matcher de!

[obj:media:10039]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer