Katy Perry:

- Jeg er ikke singel

Popstjernen fortsetter å gi små hint om at hun og eks-kjæresten har funnet tilbake til hverandre.

SAMMEN IGJEN? Romansen mellom Orlando Bloom og Katy Perry ser ut til å være tilbake i full blomst igjen. Dette bildet er tatt av duoen under UNICEFs Snowflake Ball i New York City høsten 2016. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN? Romansen mellom Orlando Bloom og Katy Perry ser ut til å være tilbake i full blomst igjen. Dette bildet er tatt av duoen under UNICEFs Snowflake Ball i New York City høsten 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars i fjor bekreftet Katy Perry (33) og Orlando Bloom (41) at de hadde gjort det slutt etter rundt ti måneder som kjærester.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttalte en representant for duoen til US Weekly den gang.

Men et halvt år senere begynte duoen å bli observert sammen igjen, og i løpet av de siste månedene har de blitt observert i hverandres selskap flere ganger.

Gir små hint

Sist måned dukket det også opp bilder av dem sammen på ferieturer i både Roma og Tokyo.

Selv om paret ikke har bekreftet offentlig at de er kjærester igjen, kan det virke som om at «I Kissed A Girl»-stjernen hintet om det under «America Idol»-finalen mandag, ifølge E! News.

IDOL: En 19 år gammel Idol-deltager var ukysset da 33 år gamle Katy Perry kysset han. Det har skapte sterke reaksjoner. Video: American Idol Les hele saken her: https://goo.gl/hXM2XV Vis mer

Under sendingen proklamerte nemlig Perry sin kjærlighet for «Bachelorette»-stjernen Becca Kufrin (28), som var gjest i showet hvor Katy er dommer.

Sangfuglen satte seg ned på ett kne og spurte Kufrin spøkefullt:

- Kan jeg få være med videre?

- Ja, du skal få en av rosene mine, svarte «Bachelorette»-stjernen.

Da kom det raskt fra Katy Perry:

- Jeg er ikke singel, men jeg liker deg likevel.

Saken fortsetter under bildet.

Sist måned postet også popstjernen et bilde av seg selv og Orlando da de møtte pave Frans (81) i Vatikanet i Roma.

«Beæret over å få være i nærvær med Hans Hellighet, pave Frans, sitt medfølende hjerte og inklusivitet,» skrev hun blant annet i posten hun delte med sine nesten 70 millioner følgere.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

- De elsker hverandre

I februar fortalte en kilde nær paret at Perry og Bloom alltid har hatt sterke følelser for hverandre, men at avstanden mellom dem har gjort det hardt å holde forholdet vedlike.

- Hun skal turnere de neste månedene og kommer til å være overalt. Hun vet at det vil bli vanskelig å holde et forhold eller noe som helst for normalitet gående. Men de elsker hverandre og kuttet egentlig aldri kontakten da de gjorde det slutt. De har sett hverandre av-og-på hele tiden, sa kilden, ifølge E! News.

Og sist måned hintet også sangfuglen om at hun ikke lenger var ledig på markedet.

Da hun og «American Idol»-kollegene hennes ble intervjuet av Entertainment Tonight, ble de spurt om hvorvidt de som dommere kunne ha datet en av deltakerne i programmet.

Og svaret fra Katy Perry - som vekket oppsikt da hun «lurte til seg» et kyss fra en 19-åring ukysset deltaker nylig - kom kontant og krystallklart:

- Nei, beklager, jeg er opptatt og kan svare for meg selv. Og jeg er veldig lykkelig! uttalte popstjernen, etter at meddommer Luke Bryan hadde spøkt med at hun kunne ha datet en deltaker.

- Du er opptatt akkurat nå? spurte Entertainment Tonight-reporteren videre, hvorpå Katy svarte:

- Ja, jente, selvsagt er jeg det!

Mens Katy tidligere var gift med komikeren Russell Brand (42), så har Orlando sønnen Flynn (7) fra sitt ekteskap med supermodellen Miranda Kerr (35).

LES OGSÅ: Derfor er dette bildet historisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer