- Jeg er ikke singel

Skiesset Petter Northug skal ha fått kjæreste.

HAR KJÆRESTE: I et intervju med Aftenposten benekter Petter Northug at han er singel, men vil ikke avsløre hvem hans utkårede er.
HAR KJÆRESTE: I et intervju med Aftenposten benekter Petter Northug at han er singel, men vil ikke avsløre hvem hans utkårede er. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den omsvermede skistjernen Petter Northug (28) blir stadig koblet til nye damer, men nå hevder idretssmannen selv at han har funnet lykken.

I et intervju med Aftenposten sier Northug at han ikke lenger er singel.

- Er du singel?

- Nei

En kryptisk Northug vil ikke utdype svaret ovenfor avisen.

- Nei, det kan jeg ikke. Så får du finne ut om det stemmer eller ikke.

Om Northug virkelig har fått ny kjæreste, er ennå ikke kjent, men Petter pleier å ha en spøkefull tone med pressen. Han har tidligere vært koblet til modellen Aylar Lie. Han hadde et langt forhold til Rachel Nordtømme som tok slutt i 2011.

Slik er drømmedama

28-åringen har tidligere fortalt Se og Hør hva slags damer han faller for.

– Kjemien må stemme. Det må «clinche» med en gang. Men hun trenger ikke være spesielt sporty. Jeg har ikke noe behov for å sitte og prate med henne om trening på kvelden, for å si det sånn.

Men Petter vil gjerne ha en dame som kan utfordre ham.

– Jeg er vant til å bli utfordret. Og jeg trenger nok noen som kan dytte meg litt i rumpa, hvis det er snakk om å gå på kino eller restaurant eller sånne ting. Jeg er ikke den flinkeste til å ta initiativ. Jeg er nok det man kan kalle en «slow starter».

LES OGSÅ: Full strid om «mest sexy»-kåring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer