- Jeg er ikke singel lenger

«Charterfeber»-veteranen har funnet lykken.

CHARTERVENNER: Fred Åge Gran tar i år med seg nevøen Torstein på tur til greske Kos i TV-programmet «Charterfeber». Der har også bingovertinnene Lisbeth Meisler og Nansy Rostad. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.
CHARTERVENNER: Fred Åge Gran tar i år med seg nevøen Torstein på tur til greske Kos i TV-programmet «Charterfeber». Der har også bingovertinnene Lisbeth Meisler og Nansy Rostad. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no. Vis mer
Se video med Fred Åge fra «Charterfeber nederst i artikkelen!

SEHER.NO: I løpet av to sesonger som Syden-farer i TV3-programmet «Charterfeber», har Fred Åge Gran (47) blitt en kulthelt for mange TV-seere med blant annet egen fanklubb på nettsamfunnet Facebook.

- Jeg synes det bare er moro. Mange stopper meg for å ta bilde, i tillegg har jeg skrevet hundrevis av autografer, sier Fred Åge, som i år er klar for sin tredje runde av realityserien, til Seher.no.

Men en del av fansen er imidlertid ikke kun interessert i autografer. Fred Åge avslører at han også har fått flere meldinger fra kvinner som ønsker å gå på date med ham.

- Det har blitt noen kontakter på Facebook, også blir det litt prat, smiler han.

Men Fred Åge - som står oppført på sin Facebook-profil som singel - hevder han ikke har takket ja til noen av de romantiske invitasjonene, fordi det nylig ble slutt på ungkarstilværelsen.

- Jeg er ikke singel lenger. Jeg har dame i Sørumsand, sier han hemmelighetsfullt til Seher.no.

Hverken Fred Åge eller hans nevø Torstein Gran (22), som er med han på årets chartertur, er redde for hva familie og venner skal synes når de får se dem på TV utover høsten.

- Det blir mye å le av, men vi gruer oss ikke. Vi bare gleder oss, sier de to til Seher.no.

«Charterfeber ser du på TV3 tirsdager kl 20.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Alvorlig syk under «Charter»-innspilling[obj:media:8949]