- Jeg er ikke singel lenger

Paradise-Caroline har funnet lykken.

SLUTT PÅ SINGELLIVET: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Caroline Knutsen bekrefter til Seher.no at hun har møtt en spesiell mann. Foto: TV3
SLUTT PÅ SINGELLIVET: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Caroline Knutsen bekrefter til Seher.no at hun har møtt en spesiell mann. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Modellen Caroline Knutsen fikk mange mannlige fans da hun tidligere i år deltok i realityserien «Paradise Hotel» på TV3, men nå heller 21-åringen kaldt vann i blodet på potensielle beilere.

Til Seher.no bekrefter Caroline at hun har funnet seg en spesiell mann.

- Det stemmer at jeg ikke er singel lenger, men jeg vil ikke kommentere noe utover det, sier hun.

Caroline er ikke den eneste av årets deltakere som har funnet kjærligheten etter at de forlot reality-hotelltet.

Både Tine Helene Valle, som var en av årets «Paradise Hotel»-vinnere og Stine-Marie Lothe Svendsen har gjort slutt på singel-statusen mens Narvik-jenta Karoline Berget har blitt samboer med sin nye kjæreste.

Størst forandring har det imidlertid blitt for Paradise-deltakerne Thea Bråten Christensen (20) og Emil Løvstad (22), som har blitt kjærester og venter barn sammen etter at de møtte hverandre under årets reality-innspilling i Mexico.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Paradise-deltaker i kjendis-Charterfeber