<strong>IKKE SEXY:</strong> Det mener Conrad i hvert fall selv. Foto: Stella Pictures
IKKE SEXY: Det mener Conrad i hvert fall selv. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er ikke sexy

Lauren Conrad grøsser når hun ser bilder av seg selv.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «The Hills»-stjernen Lauren Conrad har gjentatte ganger kommet høyt på listene når de hotteste Hollywood-kvinnene kåres.

Selv har hun derimot et helt annet inntrykk av seg selv.

- Jeg er ikke en sexy person. Jeg har aldri vært den sexy jenta, og det synes jeg er helt greit. Når jeg har en kjæreste har han alltid sagt: «Åh, du er så søt», sier hun i et intervju med magasinet Allure.

TV-stjernen hevder hun ikke ser på seg selv som søt ved de fleste anledninger.

- Hver gang jeg går ned eller opp i vekt, er dere de første som nevner det. Det kan være veldig flaut. Man har kanskje to gode vinkler å bli tatt bilde fra, og hundre dårlige. Når jeg ser bilder av meg selv, hender det jeg grøsser og tenker: «Herregud, jeg kan aldri ha på meg de buksene igjen».

Conrad har vært sammen med skuespilleren Kyle Howard de siste to årene. I motsetning til sin tidligere TV-venninne Heidi Montag, har hun ikke vurdert å legge seg under kniven.

- Jeg så bildene av henne. Jeg synes ikke det er en lykkelig historie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg levde på 1000 kalorier om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer