- Jeg er ikke sånn «jenta i gata»-pen

Claudia Bull sjarmerte «Top Model»-juryen i senk, men frierbrevene har latt vente på seg...

SJOKKERT: Claudia Bull reagerte med overraskelse da hun mandag ble kåret til årets «Top Model»-vinner på TV3. Til høyre finalemotstander Charlotte-Louise Isachsen. Foto: TV3
SJOKKERT: Claudia Bull reagerte med overraskelse da hun mandag ble kåret til årets «Top Model»-vinner på TV3. Til høyre finalemotstander Charlotte-Louise Isachsen. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Claudia Bull (19) kunne mandag juble over å ha blitt kåret til årets «Top Model»-vinner, men til Seher.no avslører Stavanger-jenta at modell-suksessen ikke har gjenspeilet seg i oppmerksomheten fra det motsatte kjønn.

- Det har ikke vært noen frierbrev hverken på SMS eller Facebook. De henvendelsene som har kommet, har stort sett vært fra folk i bransjen, sier hun til Seher.no.

Til tross for at andre realitydeltakere ofte opplever å få romantiske invitasjoner fra seere etter å ha vist seg på skjermen, er ikke single Claudia overrasket over at frierbrevene har uteblitt for hennes del.

- Jeg er ikke sånn «jenta i gata»-pen, men har vel et spesielt uttrykk som gjorde at jeg vant «Top Model», sier hun til Seher.no.

Nå planlegger Claudia å flytte til London for å satse internasjonalt som modell. En av premiene i årets «Top Model» var nemlig kontrakt med det britiske modellbyrået Premier Model Agency.

Selv om hun reiser over alene, utelukker ikke Claudia at hun kan finne en kjæreste hvis hun møter en mann med de rette kvalitetene.

- Det viktigste er at gutter ikke er selvopptatte og helt inne i seg selv. Ellers så ser jeg vel etter mye av det samme som andre, at de har humor og sånn, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Husker ikke deler av «Top Model»