- Jeg er ikke sammen med ham for hjernen

Jordans nye mann kan knapt snakke engelsk, men det gjør ingen ting for modellen.

PEN(NA) MEN DUM?: - Jeg liker Leandro så mye mer enn Alex. Han kan knapt snakke engelsk, så jeg er ikke sammen med han for hjernen, sier Katie Price om sin nye argentinske kjæreste Leandro Penna. Foto: Faksimile Twitter
PEN(NA) MEN DUM?: - Jeg liker Leandro så mye mer enn Alex. Han kan knapt snakke engelsk, så jeg er ikke sammen med han for hjernen, sier Katie Price om sin nye argentinske kjæreste Leandro Penna. Foto: Faksimile Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Katie Price (32), bedre kjent som Jordan, møtte den argentinske modellen Leandro Penna på Oscar-festen til Elton John. Nå snakker hun for første gang om sitt nye forhold, og mener det kun er basert på sex.

- Jeg liker Leandro så mye mer enn Alex. Han kan knapt snakke engelsk, så jeg er ikke sammen med ham for hjernen, sier hun ifølge News of the world.


Price ble nylig separert fra eksmannen Alex Reid, og skilsmissen er like rundt hjørnet.

- Jeg har det fantastisk med Leandro. Han er ingen kommende ektemann og jeg har det bare morsomt når jeg ikke er med barna. Jeg er single og har lov, sier trebarnsmoren om sitt nye forhold.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har fortsatt sex med eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer