- Jeg er ikke så kjedelig som familien min tror

Ketil Moen Johansen ønsker å bli Svein Østviks reisefølge i «Charterfeber».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I anledning den kommende sesongen av TV3-programmet «Charterfeber», konkurrerer tre håpefulle om å få være med selveste Svein Østvik (52) på tur til varmere strøk.

Tirsdag viste Gunnar Berg (37) fram sin video, og onsdag var det Britt «Bitten» Viken (56) sin tur. Nå er det Ketil André Moen Johansen som vil overbevise deg om at han er den rette personen til å få være med til sydligere strøk.

Den snille trønderen har nemlig lyst til å motbevise overfor hans venner og familie om at han ikke er så kjedelig som de påstår. Derfor ønsker han å reise på Chartertur sammen med «kongen av Mallorca».

- Motivasjonen min til å være med i «Charterfeber» er å bevise ovenfor vennene mine at jeg ikke er den kjedelige og triste Ketil som de påstår at jeg er.  

- Jeg skal være meg selv og ha det artig. Dette er en livs sjanse for meg, som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg håper dere velger rett.

Videoen til Johansen kan du se øverst i saken. 

Tirsdag og Onsdag presenterte Seoghør.no de to første kandidatene. Fredag kan du stemme på hvem du ønsker skal bli Sveins reisefølge!
 
LES OGSÅ:  - Jeg driter i hva folk mener 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer