STILTE OPP: Dorthe Skappel mistrives vanligvis på arrangementer og tilstelninger, men stilte opp for hennes gode venninne, Linda Johansen. Foto: Thomas Horni / Seher.no
STILTE OPP: Dorthe Skappel mistrives vanligvis på arrangementer og tilstelninger, men stilte opp for hennes gode venninne, Linda Johansen. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Jeg er ikke så glad i dette

Men Dorthe Skappel stilte likevel opp for sin gode venninne.

Publisert
SEHER.NO: Linda Johansen åpnet onsdag kveld sin «Beauty Lounge» på Steen og Strøm i Oslo, der helse, skjønnhet og velvære er fordelt over 600 kvadratmeter. Da var det naturligvis på plass med en storslått åpning.

Til og med Dorthe Skappel (48) hadde tatt turen for å støtte sin gode venninne med åpningen av skjønnhetssalongen. Det er ikke daglig kost, sier hun selv.

- Dette gjør jeg mest av alt for Linda sin skyld. Jeg er egentlig ikke så glad i sånne tilstelninger. Men jeg kjenner Linda veldig godt, vi går «way back», så da er det hyggelig å kunne være her, sier Skappel til Seher.no.

TV-kjendisen startet sin egen blogg mot slutten av fjoråret, noe hun synes er morsomt å drive med. Hun synes ikke hun utleverer seg selv.

- Det er faktisk overraskende okay. Bloggen er noe jeg styrer helt selv, og da blir det akkurat så privat som jeg selv ønsker, uten at det blir så privat som man skulle tro.

Linda Johansen selv var stolt over å kunne ønske velkommen til sin nye salong.

- Det er helt uvirkelig å komme hit. Da jeg fikk tilbud om å starte opp her, trodde jeg de hadde sendt mailen til feil person. Nå er jeg beæret og stolt, sier hun til Seher.no.

«Skjønnhetsdronningen» er raskt ute med å påpeke at dette ikke kun er en salong for de med en tykk lommebok.

- Dette er ingen luksussalong, dette er en salong for alle som er i de beste omgivelser og med den beste servicen. Men man kan få champagne her om man ønsker. I tillegg skal vi arrangere noen guttekvelder. For noen må jo begynne å ta vare på gutta også, sier Johansen.

Også blant gjestene var Lene Alexandra Øien, Karita Bekkemellem, Anne Rimmen og Storm Pedersen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det kom veldig overraskende på

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer