- Jeg er ikke så flink til å ta vare på kroppen

Store forskjeller mellom treningsvanene til Carina Dahl og Mari Haugersveen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag er Carina Dahl og Mari Haugersveen sammen med Linni Meister og Therese Haugsnes aktuelle med serien «Tigerstaden» på TV 2 Bliss.

Torsdag møtte Mari og Carina Seoghør.no under et verdensrekordforsøk i fårikålspising i Oslo. Begge viste nylig frem superkroppene i bladet FHM, og Dahl forteller at hun setter av mye tid til trening.

- Jeg prøver å trene så mye jeg kan. Hvis jeg skal spise mye fårikål til frokost og sånn, må jeg jo trene. Så det gjør jeg mye, sier Dahl til Seoghør.no.

Slik er det ikke for Haugersveen, som avslører at hun trener veldig sjelden.

- Jeg er ikke så flink til å ta vare på meg selv, men jeg skal begynne å trene. Jeg tar meg en joggetur i ny og ne, men «that's it», sier hun.SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER


Ingen av de to jentene følger en streng diett, men holder seg unna de mest usunne tingene på hverdager.

- Jeg spiser egentlig hva jeg vil, men prøver å holde meg unna sukker og fett, fordi jeg føler det ikke er så bra for kroppen. Det er ikke nødvendigvis for at jeg skal være så tynn, men fordi man føler at det ikke er så bra, sier Dahl.

- Godis hører til helgene. Sånn var det da jeg var liten, og hvis man fortsetter med det, tror jeg det går greit, utdyper Haugersveen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Carina Dahl snakker om sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer