- Jeg er ikke så dum

Robinson-Kathrine hevder hun løy på seg lav intelligens på øya. Det måtte Seher.no teste...

UTROPTE SEG SELV: Kathrine Pehrsson og Peder Vilnes utroper seg selv til henholdsvis "den dummeste" og "den kjedeligste" på lag X i søndagens episode av "Robinsonekspedisjonen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.
UTROPTE SEG SELV: Kathrine Pehrsson og Peder Vilnes utroper seg selv til henholdsvis "den dummeste" og "den kjedeligste" på lag X i søndagens episode av "Robinsonekspedisjonen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
 Se smakebit fra søndagens Robinson-episode nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Glamourmodellen Kathrine Pehrsson vekker oppsikt når hun i søndagens episode av "Robinsonekspedisjonen" utroper seg selv til den dummeste på lag X.

Diskusjonen blir intens på begge de gjenværende lagene etter at de får beskjed om å plukke ut den dummeste og kjedeligste av medlemmene.

Mens lag Sør velger å avgjøre det hele med avstemning, nøler imidlertid ikke glamourmodellen Kathrine Pehrsson med å utrope seg selv til den dummeste på laget, noe som raskt blir akseptert av de andre.

- Den rollen er som skapt for meg. Størst pupper, største rumpa, blondt hår og jobber som modell. Hvem andre er det som kan ta den, ler hun til kamera.

Hun får selskap av Peder Vilnes, som utroper seg selv til den kjedeligste på laget .

Til Seher.no hevder  Kathrine at hun i virkeligheten er langt smartere enn hun fremstår på TV.

- Jeg orket rett og slett ikke høre på mer krangling, fordi det var konflikter på lag X hele tiden. Derfor prøvde jeg å fremstå som mindre intelligent enn det jeg er. Jeg er ikke så dum, ler hun.

Hun nøler derfor ikke med å stille opp når Seher.no utfordrer henne til en uformell mini-quiz på sparket:

- Hva heter hovedstaden i Sveits?

- Er det Bern? Yes, det var det første som slo meg, men jeg var ikke sikker på om det var i Østerrike

- Hvem er statsminister i Sverige?

- Det aner jeg ikke. Fredrik Reinfeldt sier du? Det ringer ingen bjeller.

- Hva er 5*5+5-10?

- 20! Matte har jeg alltid hatt taket på, hehe

- Hvor ble det arrangert OL i 1994?

- Lillehammer.

- Hvem vant den norske MGP-finalen i 2008?

- Uff det vet jeg ikke. Jeg husker jo ikke om det var en gutt eller jente en gang. Maria Haukaas Storeng sier du? Det hadde jeg ikke kommet på. Men jeg er fornøyd med 3 av 5 riktige svar


Pehrsson avslører at hun har planer om å sette seg påskolebenken igjen i løpet av de neste månedene, blant annet for åfullføre videregående skole.

-Jeg sluttet på skolen før russetiden, fordi jeg fikk tilbud om å dra til Brasil og jobbe som lærer der. Siden har det gått i ett med jobbing, også som modell. Men nå mangler jegbare en eksamen og jeg har lyst til å studere enda mer fra høsten av.

- Jeg tror at når Robinsonekspedisjonen er over, så vil ikke folk tenke på meg som den dummeste deltageren, sier Kathrine til Seher.no.

"Robinsonekspedisjonen" ser du søndager kl 20.00 på TV3.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Stakk av fra Robinsonstranda

Se smakebit fra søndagens Robinson-episode her:


[obj:media:8079]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer