DRAMATISK FALL: Tom Hilde ble liggende livløs i bunnen av bakken og fraktet vekk av helsepersonell i hoppuken 2011. Foto: Se og Hør, Morten Eik
DRAMATISK FALL: Tom Hilde ble liggende livløs i bunnen av bakken og fraktet vekk av helsepersonell i hoppuken 2011. Foto: Se og Hør, Morten Eik Vis mer

- Jeg er ikke redd for det andre er redd for

Tom Hilde har lagt frykten bak seg etter at han brakk ryggen i hoppbakken.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skihopper Tom Hilde (26) har vært blant Norges sikreste kort i hoppbakken de siste årene, men denne sesongen har han ikke prestert godt nok til å bli med til OL.

Denne sesongen har dermed blitt et mareritt for 26-åringen, men hans aller verste opplevelse som hopper, var under hoppuken i 2011.

Der gjorde han et kjempehopp i første omgang, men det andre hoppet gikk fryktelig galt. Landingen ble katastrofal, han falt stygt og ble liggende livløs i målområdet.

- Det er min verste opplevelse i hoppbakken. Jeg lå bra an etter første omgang og så klarte jeg å brekke ryggen i andre omgang og endte opp på sykehuset. Der fikk jeg først beskjed om at det kom til å ta veldig lang tid, men så kom jeg meg tilbake etter seks uker, forteller idrettsutøveren til Norsk Tipping.

 Heldigvis kom han fra det stygge fallet uten varige mén, både psykisk og fysisk.

Den tøffe skihopperen er ikke redd for å utfordre kroppen, og i fjor begynte han med fallskjermhopping.

Han innrømmer at han kanskje ikke er redd for de samme tingene som de fleste andre.

- Jeg har jo redsel, men kanskje ikke for de samme tingene som andre folk har redsel for.

LES OGSÅ: Magnus Moan: - Kona er ekstremt viktig for meg

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer