KJØP OG SALG: Louise Angelica Riise har solgt vesker, sko og tilbehør for flere hundre tusen kroner det siste halve året. Motebloggeren legger ut bilder av salgsobjektene på Instagram og ber aktuelle kjøpere sende henne mail. Når varen er solgt fjerner hun bildet fra nettet.  Foto: Tor Lindseth/Se og Hør/Faksimile Instagram/@louiseangelicariise
KJØP OG SALG: Louise Angelica Riise har solgt vesker, sko og tilbehør for flere hundre tusen kroner det siste halve året. Motebloggeren legger ut bilder av salgsobjektene på Instagram og ber aktuelle kjøpere sende henne mail. Når varen er solgt fjerner hun bildet fra nettet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør/Faksimile Instagram/@louiseangelicariiseVis mer

- Jeg er ikke redd for at jeg vil angre

John Arne Riises kone har solgt unna luksusvarer til en verdi av 550 000 kroner - inkludert sin egen brudekjole - på seks måneder. Til Se og Hør avslører hun grunnen til storsalget.

SEOGHØR.NO: Syv måneder har gått siden fotballspilleren John Arne Riise (34) giftet seg med motebloggeren Louise Angelica (23) i Nordberg kirke i Oslo.

Nylig la hun ut brudekjolen til salg på bloggen sin. Allerede dagen etter var den merket «solgt» på Instagram.

Brudekjolen er ikke det eneste Louise Angelica har kvittet seg med den siste tiden. Se og Hør har fulgt med på Instagram-profilen hennes, der hun jevnlig legger ut ting fra garderoben til salg.

Det siste halve året har hun solgt en rekke vesker, klær og sko. Til sammen har tingene en verdi på over en halv million kroner!

SOLGTE BRUDEKJOLEN: John Arne Riise giftet seg med Louise Angelica Markussen i Nordberg kirke i Oslo i mai. Nå er brudekjolen fra Pronovias solgt.  Foto: FameFlynet Norway
SOLGTE BRUDEKJOLEN: John Arne Riise giftet seg med Louise Angelica Markussen i Nordberg kirke i Oslo i mai. Nå er brudekjolen fra Pronovias solgt. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Dette kommer i tillegg til veskene hun solgte før sommeren, som var verdt 130 000 kroner.

På samme tid flyttet paret fra London, der John Arne tidligere spilte for Fulham.

– At jeg har solgt unna en del i sommer, har med flytting å gjøre. Når du pakker alt ut av et hus og skal videre, fant jeg ut at jeg hadde mer enn hva jeg bruker. Derfor kom det ganske mye til salg på en kort periode, forklarer Louise Angelica i en e-post til Seoghør.no.

– Er du redd for at du vil angre hvis du i framtiden får en datter som kunne arvet kjolen?

– Nei, det var en av de tingene jeg tenkte nøye gjennom. Får vi en datter, håper jeg å være med og lage hennes drømmebryllup hvor hun selv kan velge meny, kjole og mann, sier hun til Se og Hør.

- Et merkelig spørsmål

Ifølge motebloggerens Instagram-oppdateringer har hun solgt 34 designvarer siden i fjor sommer.

Se og Hørs gjennomgang viser at hun blant annet har kvittet seg med Chanel-vesker til en verdi av 164 000 kroner, Hermès-vesker til 101 000 kroner og Valentino-tilbehør til 51 500 kroner, samt den spesielle bryllupsvesken hun bar fra Charlotte Olympia. De fleste tingene beskrives som brukte, men i perfekt stand - men endel er også flunkende nye. 

Se og Hør har regnet ut verdien på varene basert på veiledende utsalgspris på tilsvarende plagg/tilbehør i nettbutikker. En komplett oversikt finnes nederst i saken.

SOLGT: Her er noen av veskene Louise Angelica har solgt på Instagram den siste tiden. De er fra blant annet Hermes, Celine og Balenciaga. Flere detaljer nederst i saken!   Foto: Faksimile Insagram/@louiseangelicariise
SOLGT: Her er noen av veskene Louise Angelica har solgt på Instagram den siste tiden. De er fra blant annet Hermes, Celine og Balenciaga. Flere detaljer nederst i saken! Foto: Faksimile Insagram/@louiseangelicariise Vis mer

– Selger du klær og tilbehør av plasshensyn, miljøhensyn eller økonomiske grunner? spør Seoghør.no.

– Et merkelig spørsmål. Jeg driver og bygger opp en blogg, setter sammen antrekk og følger med på mote. Jeg kjøper en del klær, jeg låner noe og – som du sier – jeg selger noe, svarer 23-åringen.

- Ingen kommentar

Louise titulerte seg en periode som «reseller» på Instagram, og mange har lurt på om hun tjener penger på å kjøpe og videreselge designervesker. Dette ønsker hun ikke å svare på. Men hun innrømmer indirekte at hun ikke alltid betaler fullpris for luksusvarene.

– Du har solgt vesker til en verdi av flere hundre tusen kroner siden i sommer. Er dette noe du tjener penger på, eller selger du veskene for mindre enn de kostet nye?

CHANEL: Louise Angelica har solgt en rekke vesker den siste tiden, blant annet den turkise Chanel-vesken som hun hadde over skulderen da hun og ektemannen var på Universals sommerfest. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
CHANEL: Louise Angelica har solgt en rekke vesker den siste tiden, blant annet den turkise Chanel-vesken som hun hadde over skulderen da hun og ektemannen var på Universals sommerfest. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

– Hva de koster nye og hva jeg har betalt for dem, er ikke alltid samme sak. Jeg har ingen kommentarer til mitt garderobebudsjett, hvor jeg handler eller hvilke priser jeg får på klær, mat, vesker eller noe annet. Jeg anser det som en privatsak, sier hun.

John Arne er motefotograf

Paret bodde tidligere i London, men har nå flyttet til Kypros der John Arne spiller for Apoel. Riise støtter helhjertet opp om konas bloggerkarrière.

– Hvor mye av garderoben din er gaver fra han?

– John Arne er flink til mye, men å kjøpe klær tar jeg meg av. Hadde John Arne hatt det ansvaret hadde vi nok gått rundt i joggedress begge to! fastslår hun.

For noen uker siden relanserte hun bloggen louiseangelicariise.com på ny plattform. Det er ektemannen som tar bildene til bloggen.

– Som moteblogger gjør jeg så godt jeg kan. Jeg har en lidenskap for fashion og mote, det er det som er drivkraften min med bloggen. At folk kommer med hyggelige tilbakemeldinger motiverer meg til å drive på.

– Det er i tillegg en veldig fin aktivitet som passer for John Arne også. Der han kanskje mangler interessen for mote, har han desto mer interesse for foto. Det gjør det til en fin felles aktivitet. Når jeg spør om antrekket matcher, tenker han mer på lysforhold og bildet. Perfekt for meg at han kan ta bilder av annet enn fjell og natur.

DETTE HAR HUN SOLGT:

Seoghør.no har laget en oversikt med verdien på varene Louise Angelica har solgt, basert på modelltype og veiledende utsalgspris. I noen tilfeller har hun selv oppgitt salgsprisen på Instagram. Alle bildene er lagt ut etter juni 2014, men er nå slettet fra Instagram-kontoen hennes.

 Foto: Faksimile Insagram/@louiseangelicariise
Foto: Faksimile Insagram/@louiseangelicariise Vis mer

Samlet verdi er 552 000 kroner.Bilder fra øverst til venstre:

Mørkegrå «Boy»-veske i fløyel fra Chanel. Anslått nypris ca. 27 000 kroner.

Paljettdekorert «Boy» fra Chanel. Anslått nypris ca. 27 000 kroner.

Grå «Boy»-veske med metallbeslag fra Chanel. Anslått nypris ca. 32 000 kroner.

Turkis «2.55»-veske fra Chanel. Kostet 3100 pund ny, skriver hun selv som kommentar. Det tilsvarer 36 000 kroner med dagens valutakurs.

Hvit veske fra Chanel. Anslått nypris ca. 28 000 kroner.

Orange «Wallet on chain» fra Chanel. Anslått nypris ca. 14 000 kroner.

Lyserosa «Rockstud»-veske fra Valentino. Selges for 16 000 kroner i nettbutikk.

«Rockstud»-veske fra Valentino. Kostet 16 000 kroner da den var til salgs på nettet.

Turkise «Rockstud»-sko fra Valentino. Louise Angelica skrev at nypris er 6500 kroner.

Hvite «Rockstud»-sko fra Valentino. Louise Angelica skrev at nypris er 6500 kroner.  

Grønne «Rockstud»-sko fra Valentino. Louise Angelica skrev at nypris er 6000 kroner, selges for 4000 kroner.

 Foto: Faksimile Insagram/@louiseangelicariise
Foto: Faksimile Insagram/@louiseangelicariise Vis mer

Bilder fra øverst til venstre:

Ubrukt, beige «Sobe»-clutch fra Louis Vuitton. Nypris 6900 kroner.

Ubrukte, rosa espadrilles fra Louis Vuitton. Nypris 4300 kroner.

Sort trenchcoat fra Louis Vuitton. Anslått nypris 7600 kroner.

Rosa skjerf fra Louis Vuitton. Anslått nypris 4000 kroner. Selges for 2000 kroner, skrev Louise Angelica på Instagram.

Brunt skjerf fra Louis Vuitton. Anslått nypris 4000 kroner. Selges for 2000 kroner, skrev Louise Angelica på Instagram.

«Arty»-ring med rosa stein fra Saint Laurent. Kostet ca 1500 kroner i nettbutikk. Selges for 1000 kroner, skrev Louise Angelica.

«Arty»-ring med blå stein fra Saint Laurent. Kostet ca 1500 kroner i nettbutikk. Selges for 1000 kroner, skrev Louise Angelica.

Ubrukt «Mazzy»-bikini fra Agent Provocateur. Nypris i nettbutikk: 2600 kroner. Selges for 2000 kroner skrev Louise Angelica.

Sort veske i falsk pyton fra Stella McCartney. Selges for 10 600 kroner i nettbutikk.

Gullfarget «Falabella”-veske fra Stella McCartney. Selges for 11 500 kroner på nett.

«Marry Me»-clutchveske fra Charlotte Olympia. Ble solgt for 6000 kroner i nettbutikk.

Poncho fra Isabel Marant. Nypris: 5500 kroner. Selges for 4000 kroner, skrev Louise Angelica.

Ubrukte gullsandaler fra Tom Ford. Anslått nypris: 11 500 kroner. «Selges for halv pris» skrev Louise Angelica.

 Foto: Faksimile Insagram/@louiseangelicariise
Foto: Faksimile Insagram/@louiseangelicariise Vis mer

Fra øverst til venstre:

Korallrosa «Birkin 30» fra Hermes. Anslått nypris 78 000 kroner.

Korallrosa «Evelyn»-veske fra Hermès. Selges for 23 000 kroner ifølge Hermès’ nettside.

Koboltblå «Phantom»-veske i pytonskinn fra Céline. Pris 36 000 kroner, ifølge merkets nettside.

Sort «Phantom»-veske med krokomønster fra Céline. Anslått nypris: 24 000 kroner.

Orange fletteveske fra Bottega Veneta. Koster 17 000 kroner ny, ifølge Louise Angelica.

Sorte støvletter fra Givenchy. Koster 17 200 kroner nye, ifølge Louise Angelica.

Beige «Pandora»-veske fra Givenchy. Koster 11 000 kroner ny, ifølge Louise Angelica.

Hvit «Classic City» fra Balenciaga. Selges for 14 000 kroner i nettbutikk.

Rosa «Classic City» fra Balenciaga. Selges for 14 000 kroner i nettbutikk.

Sort «Miss Sicily»-veske fra Dolce & Gabbana. Ubrukt, fortsatt med lappene på, skrev Louise Angelica. Koster 10 000 kroner i nettbutikk.

selling my wedding dress! more details on my blog #louiseangelicariise SOLD ✖️

Ein von Louise Angelica Riise (@louiseangelicariise) gepostetes Foto am

Brudekjole fra Pronovias. Ifølge salgsannonser på nett hadde kjolen en nypris på rundt 15 000 kroner. Nå er den solgt.

LES MER: Louise Angelica: Jeg er sønderknust