- Jeg er ikke redd for å vise hud

Eli Hagen (65) hylles som en av de mest sexy på dansegulvet.

SEOGHØR.NO: Eli Hagen fikk lørdag sin TV-debut på dansegulvet i TV 2-konkurransen «Skal vi danse». Og Hagen selv omtalte dagen som den aller verste i hennes 65 år lange liv.

- Jeg var veldig nervøs. Jeg har vært så nervøs i hele dag. Det har vært den verste dagen i mitt liv, og hadde det ikke vært for dansepartneren min, hadde jeg gått hjem, så grusomt har det vært. Men på en eller annen måte kom jeg gjennom det, men det kunne sikkert gått bedre, sier Hagen til Seoghør.no.

Hagen ble under programmet hyllet som en av de mest sexy på dansegulvet. Dommer Karianne Stensen Gulliksen utbrøt: «Hvis jeg i en alder av 65 kan ta på meg en sånn kjole og danse på den måten, skal jeg være fornøyd».

- Nei, jeg er ikke redd for å vise hud. Det er dansen som er viktig. Samme hvordan håret er, bare jeg danser riktig.

For Eli kunne verken avgjøre hva hun skulle ha på seg eller hvordan håret skulle se ut før hun troppet opp på parketten.

- Dette er jo en «cha cha-look». Det er ikke jeg som har bestemt hva jeg skal ha på meg, og håret har jeg absolutt ikke bestemt. Det er det Bjørn som har gjort (Wettre Holthe, dansepartner, red. anm.). Sånn skulle det være, og det måtte jeg bare finne meg i, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Beklager hvis jeg fornærmet noen