FÅR SCENE-NERVER. Jeg sliter mye med å være nervøs når jeg skal på scenen, sier Sandra Lyng Haugen til Seher.no. Her er hun med hunden Selma. Foto: Anders Myhren, Seher.no
FÅR SCENE-NERVER. Jeg sliter mye med å være nervøs når jeg skal på scenen, sier Sandra Lyng Haugen til Seher.no. Her er hun med hunden Selma. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

- Jeg er ikke redd for å drite meg ut

Men Sandra Lyng Haugen sliter fortsatt med nervøsitet.

Se video med Sandra Lyng Haugen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
  Popstjernen Sandra Lyng Haugen (23) er på full fart tilbake i rampelyset etter at hun i fjor gjorde comeback, og annonserte at hun arbeider med et nytt album.

Etter å ha debutert som artist i TV 2-programmet «Idol» kun 16 år gammel, er Sandra allerede en erfaren sangerinne, men hun avslører til Seher.no at hun fortsatt sliter med nervøsitet før hun skal opptre på konserter.

- Jeg sliter mye med å være nervøs, og skulle gjerne kontrollert det bedre, sier hun til Seher.no.

Selv om hun som regel engster seg uten grunn, hevder hun at hun er flink til å redde seg inn, dersom noe går galt.

- Jeg er ikke redd for å drite meg ut. I starten av karrieren hadde jeg kompet bare på CD, og plutselig ble det hakk i plata. Da var det bare å dra i gang en allsang, ler hun.

I sommer er Sandra i tillegg til å jobbe med egen musikk et av jurymedlemmene som skal plukke ut vinneren av sangkonkurransen «Se og Hørs Sommerstjerner».

Den tidligere Idol-deltakeren - som spøker med at hun nå vil bli slemme-Sandra - råder pophåpene som blir plukket ut til å være med på turné, til bruke mentale knep for å takle nervøsiteten.

- Man kan jo se for seg at alle rundt har klovnedrakter på seg, smiler hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Nå blir jeg vel slemme-Sandra
[obj:media:8743]