- Jeg er ikke redd for å bli slaktet

Stella Mwangi vil tvinge TV-seerne opp av stolen under kveldens MGP-delfinale.

SATSER PÅ FORRYKENDE SHOW: - Sangen min er ikke noe man kan sitte stille og drikke kaffe til, sier MGP-debutant Stella Mwangi til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no
SATSER PÅ FORRYKENDE SHOW: - Sangen min er ikke noe man kan sitte stille og drikke kaffe til, sier MGP-debutant Stella Mwangi til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Se video med Stella Mwangi nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
  Stella Mwangi (24) lover en av kveldens mest dansevennlige låter, når hun med med sin sin afrikansk-inspirerte låt "Haba Haba" entrer scenen i Melodi Grand Prix-delfinalen i Skien.

- Dette er ikke en låt man kan sitte og drikke kaffe til. Det blir full dans. Jeg håper både de som sitter hjemme og de i salen er med, sier hun til Seher.no kun timer før hun skal på scenen.

Mwangi - som ble inspirert til å skrive låten etter en samtale med sin kenyanske bestemor - er ikke redd for at seerne skal reagere negativt på den utradisjonelle MGP-låta.

- Jeg er ikke redd for å bli slaktet. Så lenge jeg vet jeg har gjort mitt beste, teller det ikke hva andre sier. Det eneste jeg tenker på er hva jeg skal gjøre nå, og jeg skal rocke dere!, sier hun og smiler bredt.

Mwangi røper at både bestemoren og resten av familien har gitt henne full støtte etter at de hørte låten.

- De elsker den, og har den på repeat hele tiden. Jeg må minne dem om at jeg skal synge den på lørdag.

- Jeg har ventet lenge på at min tid er inne, og at folk kan begynne å bevege seg til mine rytmer. Men uansett hvordan hvordan det går i kveld, kommer jeg til å fortsette som artist, sier hun til Seher.no.

Følg MGP-festen på Seher.no utover kvelden!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - For unge for MGP-festen[obj:media:9335]