- Jeg er ikke redd for å bli slaktet

Paradise-jentene Aurora Gude og Maria Sundby har endelig fått oppfylt drømmen om å bli plateartister.Se deres splitter nye musikkvideo her!

SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-jentene Aurora Gude (22) og Maria Sundby (25) har tidligere avslørt at de ikke lot seg be to ganger da de fikk muligheten til å spille inn singelen «Keep on Trying» med Lloyd Lawrence - kjent fra TV 2-serien «Farmen».

- Jeg er kjent som et «ja»-menneske, så jeg slo til. Sangen har et godt budskap. Det er ikke bare en «hei, se på meg»-sang.

- Det har vært kjempegøy, spesielt å spille inn musikkvideo. Vi har blant annet hatt med en hest, og det syntes jeg var gøy, men jeg fikk desverre ikke lov å ri på den, sier Aurora - som nylig avslørte at hun har operert brystene - til Seoghør.no.

Trioen har også laget video til sangen, i samarbeid med RecFilms.

Se intervju med Aurora øverst i artikkelen!

Fornøyd med resultatet

OPERERTE BRYSTENE: Aurora Gude avslørte tidligere i august at hun har lagt inn silikoninnlegg i brystene. Foto: Curt Hjerstedt, Seoghør.no.
OPERERTE BRYSTENE: Aurora Gude avslørte tidligere i august at hun har lagt inn silikoninnlegg i brystene. Foto: Curt Hjerstedt, Seoghør.no. Vis mer

I videoen har Aurora, Maria og Lloyd også selskap av flere andre realitydeltagere, blant annet Siri Løkting og Håkon Hustad fra årets «Paradise Hotel»-sesong.

Lloyd Lawrence som står bak låten, sammen med SoulTop Studio, er fornøyd med resultatet.

- Jeg kjente Maria fra før og visste hun kunne synge. Etter hvert fikk vi  Aurora med på laget. Så langt er det bare positive tilbakemeldinger. Det er veldig fint sunget av både Aurora og Maria, sier han til Seoghør.no.

Aurora sier hun ikke er redd for negativ kritikk.

- Jeg er klar over at jeg kan bli slaktet, men det bryr meg ikke. Det viktigste er at jeg har hatt det gøy, sier hun til Seoghør.no.

Populært fenomen

STOLTE AV SIN NYE LÅT: Maria Sundby, Lloyd Lawrence og Aurora Gude er stolte over å kunne vise frem videoen til sin nye sang. Foto: Jonas Frøland
STOLTE AV SIN NYE LÅT: Maria Sundby, Lloyd Lawrence og Aurora Gude er stolte over å kunne vise frem videoen til sin nye sang. Foto: Jonas Frøland Vis mer

Realitydeltagere som gir ut musikk er blitt et vanlig syn i utlandet, og også i Norge har flere prøvd seg som artister.

I tillegg til Iselin Michelsen har blant annet Robinson-deltagerene Lene Alexandra Øien og Linni Meister gitt ut singler.

Lene Alexandra Øien opplevde å få stor suksess med sin hitlåt «My Boobs are OK».

FLERE PARADISE-STATISTER: Flere tidligere «Paradise Hotel»-deltagere er med i videoen til låten «Keep on Trying». Her danser Lloyd med Siri Løkting fra årets sesong. Foto: RecFilm
FLERE PARADISE-STATISTER: Flere tidligere «Paradise Hotel»-deltagere er med i videoen til låten «Keep on Trying». Her danser Lloyd med Siri Løkting fra årets sesong. Foto: RecFilm Vis mer
GJØR SUKSESS: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Stian Thorbjørnsen har gjort stor suksess som artisten «Staysman» og  har blant annet feiret med å tatovere seg på kroppen.
GJØR SUKSESS: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Stian Thorbjørnsen har gjort stor suksess som artisten «Staysman» og har blant annet feiret med å tatovere seg på kroppen. Vis mer

Også Silje Winther - som deltok i Paradise Hotel i 2010 - har forsøkt seg bak mikrofonen etter at hun kom hjem til Norge.

- Dette er en drøm jeg har hatt lenge, og nå passet alt. Jeg har alltid vært glad i å synge.

Da jeg var liten sang jeg i et gospelkor i to år, men dette er jo et godt stykke unna det, sa hun til Seoghør.no i 2013, da debuten med singelen «Bassdrum» var et faktum.

En av de tidligere realitydeltagerene som for tiden gjør mest suksess her hjemme er Stian Thorbjørnsen.

Etter at han var med i både «Paradise Hotel» og «Robinsonekspedisjonen» skjøt populariteten til hans gruppe «Staysman & Lazz» fart. Det siste året har de spilt på showet til VG-lista, og kapret mange lytteres hjerter med låter som «Kaptein Morgan» og «Min Skyld».

Tidligere har han også vunnet «Se og Hørs Sommerstjerner».

LES OGSÅ: Vi ble med Paradise-Aurora på musikkvideo-innspilling