- Jeg er ikke rasist

Disney-stjernen forklarer seg etter skandalebildet. Og skylder på pressen...

OOPS: Miley burde kanskje holde seg til å kun smile på bilder framover... Foto: All Over Press
OOPS: Miley burde kanskje holde seg til å kun smile på bilder framover... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (16) er i hardt vær igjen, etter at hun ble avbildet mens hun dro øynene til sides med fingrene, og ifølge mange forsøkte å etterligne asiatere.

Nå mener Asian American Group OCA, som er en organisasjon som jobber for å fremme sosial, politisk og økonomisk velferd for asiatere i USA, at bildet av Miley er støtende for det asiatisk-amerikanske samfunnet. Organisasjonen mener at Disney-stjernens oppførsel er et forferdelig eksempel for hennes mange unge fans.

Mens enkelte synes at Cyrus mobbet asiatere med grimasen, hevder artisten selv at hun ikke forsøkte å krenke noen.

- Jeg har fått fortalt at det er noen som er opprørt av noen bilder hvor vennene mine og jeg lager klønete ansikter! Vel, jeg er lei for det dersom noen oppfattet de feil og tok de ut av kontekst.

I fjor skapte Cyrus overskrifter i mediene da hun stilte opp på en svært lettkledd fotoshoot for Vanity Fair med toppfotograf Annie Leibovitz. I tillegg lakk noen heller uheldige bilder som Miley hadde tatt av seg selv ut på nettet.

Nå mener Miley at media bare er ute etter en ny skandale.

- Jeg mener definitivt at pressen prøver å stemple meg som den nye 'bad girl'. Jeg føler at nå som Britney er tilbake på toppen igjen, trenger de bare noen nye å hakke på. Lucky me! sier hun selv om saken ifølge People.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Rasebråk i Grease

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer