- Jeg er ikke prostituert

X Factor-deltageren slår tilbake mot ryktene.

SLÅR TILBAKE: Chloe Mafia har blitt arrestert over 140 ganger. Men hun er ikke prostituert, sier hun. Foto: YouTube
SLÅR TILBAKE: Chloe Mafia har blitt arrestert over 140 ganger. Men hun er ikke prostituert, sier hun. Foto: YouTube Vis mer
SEHER.NO: Det har den siste tiden stormet rundt den britiske X Factor-deltageren Chloe Mafia, etter at det ble kjent at hun har vært gjennom en fortid som kriminell.

Chloe, som kun er 19 år gammel, har blitt arrestert over 140 ganger. Det har også blitt hevdet at hun har jobbet som prostituert, men det slår nå Mafia tilbake mot.

- Dagen jeg ble gravid, var dagen jeg forandret meg. Destiny (datteren, red. anm.) reddet livet mitt, og jeg sluttet med å komme i trøbbel med politiet. Jeg har gjort mange dårlige ting, men prostituert er jeg ikke, sier hun til The Mirror.

Mafia har likevel mottatt penger for å være med på fester, innrømmer hun.

- Det jeg har gjort er at jeg har blitt leid inn som danser i noe som kalles P2P. Det betyr «Paid To Party». Vi blir leid inn i store grupper og kledd opp likt. Der danser vi sexy dans, men det er ikke snakk om sex.

Se Chloes «X Factor»-audition her! (ekstern lenke)

X Factor-deltageren angrer på det hun har vært gjennom.

- Jeg er veldig lei meg for alt jeg gjorde da jeg var yngre, men jeg var bare et barn og dum, forteller Chloe.

Fremtiden hennes i det populære talentshowet har blitt omtalt som uviss, etter de siste dagers skriverier. Mafia kom også til bootcamp en dag for sent. Da var hun full.

- Det er noen falske websider som hevder at jeg selger meg selv, men de har stjålet bilder av meg fra min egen Facebook.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: X Factor-deltager arrestert 140 ganger