<strong>TOK SLUTT:</strong> Mandag ble det kjent at forholdet mellom Petter Northug og Rachel Nordtømme er over. Foto: Stella Pictures
TOK SLUTT: Mandag ble det kjent at forholdet mellom Petter Northug og Rachel Nordtømme er over. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er ikke Petter Northugs nye kjæreste

Den nysingle, norske snowboardutøveren slår tilbake mot kjæresteryktene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kom nyheten om at forholdet mellom langrennsstjernen Petter Northug (25) og friidrettsutøver og kjendisblogger Rachel Nordtømme (21) har tatt slutt. Det var Dagbladet som først omtalte nyheten, og ifølge avisen skal Nordtømme ha flyttet ut av leiligheten paret delte i Trondheim.

I februar i fjor skrev Adresseavisen at den norske landslagsutøveren i snowboard, Linn Haug (21), «ertet Northug på Facebook». Måneden før hadde nemlig både Northug og Haug blitt nominert i kategorien «årets mest sexy trønder» på Ut-Awards på Studentersamfundet i Trondheim. Haug vant, mens Northug ble nummer to.

- Jeg la til Petter Northug på Facebook. Og så sendte jeg en melding til ham hvor jeg skrev at det var surt at du ikke ble den mest sexy trønderen. Han la meg til, men har ikke svart på meldingen, sa 21-åringen den gang, samtidig som hun ikke la skjul på at hun hadde hatt lyst til å møte den norske skistjernen.
 
- Nei, men jeg kunne ha tenkt meg å gjøre det. Vi må få til det i Trondheim en gang. Petter Northug er sykt artig. En skikkelig trønder, uttalte hun til Adresseavisen.

Nå går ryktene om at Linn Haug har gått enda lenger enn det - og at hun har innledet et forhold til VM-kongen fra Holmenkollen i vinter.

- Jeg har hørt de ryktene selv. Men det vil alltid oppstå rykter, så det har jeg sluttet å bry meg om, sier den vakre jenta til Seher.no.

Selv nekter hun for at det er noe hold i det som sies om den påståtte romansen mellom dem.
 
- Nei, det stemmer absolutt ikke. Hundre prosent sikkert, jeg er ikke Petter Northugs nye kjæreste, forteller hun.

At de to har møtt hverandre etter den lille kommentaren på Facebook, det legger derimot ikke trønderjenta skjul på. Første gang de møttes var da utøverne fra Vancouver-OL var invitert til Slottet i september. Men de kjenner hverandre ikke veldig godt, ifølge Haug.

- Jeg kjenner ham ikke godt, nei. Jeg kjenner ham litt, men prater ikke ofte med ham akkurat, forteller hun til Seher.no.

For mellom to og tre uker siden ble det slutt mellom Linn og kjæresten, amerikanske Louie Vito, som var en av deltagerne i «Dancing with the Stars» i USA i 2009. Nå nyter hun livet som singel.

- Jeg sitter ikke og depper. Det har jeg ikke tid til, sier hun lattermildt.

- Og hva synes du om at Petter Northug har blitt en singel mann?

- Det er fint for han, det. Selv er jeg litt for ung for seriøse forhold, man må jo leve litt, sier den unge snowboardutøveren til Seher.no.

Bli fan av Seher .no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slutt mellom Petter og Rachel   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer