DEN GANG DA...: Christie Brinkley og Peter Cook var gift i 10 år før Brinkley i 2006 søkte om skilsmisse. Foto: All Over Press
DEN GANG DA...: Christie Brinkley og Peter Cook var gift i 10 år før Brinkley i 2006 søkte om skilsmisse. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er ikke pervers

Christie Brinkleys utro eksmann ville bare ha litt oppmerksomhet...

SEHER.NO: Tre måneder etter at skilsmissen ble endelig, tar Peter Cook (49) bladet fra munnen og forteller om affæren som kostet ham ekteskapet med Christie Brinkley (54).

Under rettssaken tidligere i år ble Cook avslørt for å bruke 7000 kroner i måneden på nettporno, at han har hatt en affære med den da 18 år gamle Diana Bianchi (21) og at han sjekker opp unge jenter på nettet...

- Jeg er blitt fremstilt som en pervo, men jeg er ikke pervers, sier Cook i et intervju med Barbra Walters ifølge People.

I intervjuet snakker han også om ekteskapet, og om hvordan han ønsket å få oppmerksomhet for den jobben han gjorde for familien.

- Jeg ønsket å få en bekreftelse på at det jeg gjorde var bra, ville ha oppmerksomhet og en liten takk en gang i mellom for det jeg gjorde for familien. Jeg ønsket at hun skulle vise at hun var takknemlig for at jeg tok vare på henne og hennes familie, og for at jeg bygde et hjem for oss. Min verden ble hennes verden, forteller han i TV-intervjuet.

I et tidligere i intervju har Cook sagt at han angrer på affæren med den da 18 år gamle Bianchi.

- Hvis jeg kunne gjort alt om igjen, ville jeg sagt: Nei, jeg er en gift mann.

Christie Brinkleys advokat, Robert Stephan Cohen, kom denne uken med en uttalelse som sier at Peter Cook mest sannsynlig må gjennom en ny rettssak fordi han nå velger å snakke om saken.

TV-intervjuet sendes på amerikansk tv fredag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Ektemannen hadde sex med 35 kvinner!