- Jeg er ikke pen når jeg er tynn

Nybakt mamma Emma Bunton liker kurvene sine.

GLITRENDE: Emma Bunton har et avslappet forhold til trening og slanking etter at hun fikk en sønn for snart et år siden. Foto: Stella Pictures
GLITRENDE: Emma Bunton har et avslappet forhold til trening og slanking etter at hun fikk en sønn for snart et år siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Eks-Spice Girl Emma Bunton (32) tilhører den store skaren av celebritetsmødre som går tilbake til jobb kort tid etter fødselen like slanke og spreke som før svangerskapet.

Til magasinet Red forteller hun nå at hun ikke var komfortabel med å gå inn i et knallhardt treningsregime etter fødselen.

Fjorårets gjenforeningsturne med Spice Girls kom bare to og en halv måned etter at sønnen Beau ble født.

- På den tiden trodde jeg at det var en god idé å dra på turné så kort tid etter fødselen, sier hun til magasinet.

- Jeg skulle har vurdert det mer nøye. Jeg hadde det fantastisk, men det var knallhardt. Du må komme deg tilbake i form til å holde et totimers sceneshow hver kveld. Jeg tror ikke jeg kommer til å gå gjennom noe slikt igjen.

Emma sier at det er tøft for alle å gå tilbake på jobb så kort tid etter fødselen, og hennes prioriteringer var klare.

- Jeg ville ikke trene 24 timer i døgnet i stedet for å være sammen med Beau.

Emma innrømmer at hun var veldig selvbevisst de første to ukene av turneen.

- En kveld slo deg meg: "Emma, alle vet at du nettopp har fått en baby. Slapp av og kos deg." Etter det ble resten av turneen fantastisk. Dessuten liker jeg å ha former. Jeg er ikke pen når jeg er tynn.

LES OGSÅ: Tredemølla er kjedelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer