Mia Gundersen:

- Jeg er ikke på utkikk etter noen mann

Hele Norges Mia elsker å lage mat til andre. 2018 kan bli året hun finner noen å dele kjøkken med!

ÅPEN: I et nytt intervju med Se og Hør forteller Mia Gundersen at hun er åpen for å finne kjærligheten på ny, men at hun ikke leter aktivt. Foto: TV2
ÅPEN: I et nytt intervju med Se og Hør forteller Mia Gundersen at hun er åpen for å finne kjærligheten på ny, men at hun ikke leter aktivt. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Artist Mia Gundersen (56) går et travelt år i møte. Og den single TV-stjernen, som har sønnene Amente (21) og Daniel (13), er ikke i tvil om hva hun ønsker seg for det nye året.

- Jeg ønsker meg lykke og fremgang i det jeg skal i gang med, og jeg ønsker alt godt for mine to gutter, forteller hun til Se og Hør.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du leser mer om Mia Gundersen. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du leser mer om Mia Gundersen. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Åpen for kjærlighet

Mia har vært singel i halvannet år. Kanskje håper hun å finne drømmemannen i 2018?

- Det tar jeg som det kommer. Det er ikke en mann som nødvendigvis skaper min tilværelse, men plutselig så står han der og blomstrer foran meg, smiler Mia, før hun presiserer:

- Men jeg er foreløpig ikke på direkte utkikk, altså ...

Elsker vertinnerollen

For tiden er hun dobbeltaktuell på TV - både som dommer i «Norske talenter» på TV 2, og i «4-stjerners middag» på TVNorge.

- Jeg elsker å lage mat og legger stolthet i å være en god vertinne, stråler Mia til Se og Hør.

Hun er også veldig glad i dommerjobben i «Norske talenter».

- Det beste er å få være med å løfte nye talenter opp og fram. Jeg har selv vært den som ville bli hørt og sett for mitt talent. Jeg elsker at «Norske Talenter»-scenen er åpen for alle type talenter, sier Mia.

Trude Mostue var hjemme hos Mia Gundersen for å hilse på hunden hennes i serien "Trude møter". Vis mer Vis mer

Verdighet

Mia Gundersen bekreftet til Se og Hør i juni 2016 at hun skulle skilles fra ektemannen Marcel Leliënhof (51).

- Vi flytter fra hverandre, det er det. Ryktene som verserer handler ikke om meg, så de ønsker jeg ikke å si noe om. Vi har vært gift i 13 år, og jeg vil gjerne gå ut av det med verdigheten i behold, sa Mia den gang.

I august samme år kunne hun fortelle at tiden etter bruddet brukte hun til å reise med sin yngste sønn Daniel, og det ga definitivt den sprudlende tv-profilen overskuddet tilbake.

- Jeg har vært i en sårbar situasjon, men føler at det begynner å lette litt nå. Nå er jeg godt på vei til å få det bedre, sa Mia til Se og Hør.

Det ble en fantastisk reise, hvor de begge to ble fylt av nye opplevelser og inspirasjon.

Mia la heller ikke skjul på at Daniel og Amente betyr mye for henne.

- Daniel og Amente er mennene i mitt liv. Det er de som betyr mest for meg nå, sa hun den gang.​

Vektnedgang

Som følge av bruddet, avslørte 56-åringen at hun raste ned i vekt.

- Jeg har ikke hatt overskudd til å trene mens dette har stått på. Men jeg spiser mye mindre, noe som er en fysisk reaksjon på sorgen jeg har hatt.

- Mitt fokus har selvfølgelig blitt helt annerledes etter bruddet. Det er andre ting som må prioriteres. Men jeg skal i gang igjen. Jeg savner treningen, for den er viktig for det mentale og det fysiske, har hun forklart til Se og Hør.

​LES OGSÅ: - Jeg får vondt i magen av å lese det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer