SER LYST PÅ LIVET: Susan Boyle hevder hun har ingen planer om å forlate "Britain's got Talent" før dommeren Simon Cowell sparker henne ut. Foto: AP
SER LYST PÅ LIVET: Susan Boyle hevder hun har ingen planer om å forlate "Britain's got Talent" før dommeren Simon Cowell sparker henne ut. Foto: APVis mer

- Jeg er ikke på randen av sammenbrudd

Susan Boyle avviser at hun har tenkt å slutte...

SEHER.NO: Internett-hiten Susan Boyle slår tilbake mot rykter om at hun planlegger å forlate underholdningsprogrammet "Britain's Got Talent".

Den 48 år gamle ugifte og arbeidsledige Susan ble bråkjendis etter sitt bidrag i den britiske talentkonkurransen og youtube-klippet av hennes bidrag skal ha blitt vist mer enn en million ganger.

Visstnok strømmer det på med jobbtilbud fra USA hvor hun også er blitt et navn på alles lepper. Men i følge TV-kanalens regler, kan ikke talent-deltagerne gjøre andre oppdrag så lenge de er med i konkurransen.

Derfor spekuleres det nå i at Susan kommer til å bryte ut for ikke å gå glipp av sjansen.

- Sjansen til å tjene store penger kommer ikke ofte, og nå risikerer hun å miste muligheten, sier en kilde til den britiske tabloidavisen The Sun.

Hennes bror John synes også at søsteren burde bruke anledningen til å vise seg fram.

- Endelig har hun sjansen til å vise hele verden sitt fantastiske talent, men så får hun ikke muligheten.

Susan selv ser ut til å ta det hele med ro.

- Dette er bare oppspinn. Jeg kommer på ingen måte til å bryte ut av showet. Den eneste måten jeg kommer til å forsvinne på er hvis Simon Cowell sparker meg ut. Jeg skal ingen steder. Jeg ønsker bare å konsentrere meg om syngingen min, sa Susan til pressekorpset som ventet utenfor hjemmet hennes i morges.

Hun dementerte også ryktene om at hun skal være i ferd med å bryte sammen.

- Jeg er ikke stresset og jeg er ikke på randen av et sammenbrudd. Jeg har aldri følt meg mer positiv!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Boyle-saken er ute av kontroll